בלוג הקולינריה של רחלי קרוט - קרוטית
בלוג הקולינריה של רחלי קרוט - קרוטית
בית מאפים מלוחים בייגלס מ-2 מצרכים בלבד – בלי לישה ובלי שמרים

בייגלס מ-2 מצרכים בלבד – בלי לישה ובלי שמרים

מאת רחלי קרוט

את המתכון הכה ג א ו נ י הזה הכירה לי מור, הלו היא מורקייק.

לפני שבועיים היא שלחה אלי לינק למתכון הזה, שהתפרסם בארה"ב והפך לאחד הדברים הויראליים אבר וכתבה שנראה לה שהמתכון תפור עלי.

אז נכנסתי.

מה אומר ומה אגיד. מור אכן צדקה.

5 דקות הכנה, מינימום מצרכים ותוצאה שנראית כאילו לשתי 3 שעות בצק.

"את בטוחה שאת לא רוצה את המתכון הזה לבלוג שלך?" שאלתי בחצי פליאה חצי תקווה שהיא תגיד שהיא מוותרת. בכל זאת זכות ראשונים.

מור ויתרה, בעיקר כי היא לא אוהבת יוגורט, וגם כי היא מהממת. אז קודם כל, תודה מור שחלקת איתי את הגילוי, אני והמקפיא שלי, שמלא בכל יום נתון בבייגלס מושלמים, מודים לך מאוד.

ככה זה מתחיל

ועכשיו, חברים וחברות, קבלו את אחד המתכונים המגניבים שיש – בייגלס מעולים מ-2 מצרכים בלבד – קמח ויוגורט! בלי לישה, בלי מיקסר, בלי התפחה ובלי שמרים.

ומה שהכי מוצלח בהם זה הטעם.

לא, אין להם מרקם לעיס כמו בייגלס שאתם מכירים, אלא יותר מרקם של נשיקת לחם, זאת שכולם רבים עליה. משהו שנע בין פריכות היסטרית ופנים רך ומענג.

ומה שהכי כיף בהם – שהמרקם הזה לא נעלם אחרי יום. גם לא אחרי יומיים. ואפשר להקפיא אותם ולחמם ועדיין יהיה מרקם של נשיקה. קראנצ'י כזה וכל כך כל כך כיפי בפה.

בדרך לתנור

הבחורה שממנה השאלתי את המתכון כתבה שחברים שלה מכינים אותו כשהם בתקופה של שמירה על המשקל. מכיוון שלא תזונאית אנוכי וגם לא דיאטנית, אני לא לגמרי בטוחה מה עושה אותם יותר טובים תזונתית ממאפים אחרים, אני כן יכולה להגיד לכם שהם משביעים ואפשר להכין איתם סנדביצ'ים מעולים כמו זה שאתם רואים כאן בתמונה.

ואגב, ניסיתי להכין המון גרסאות עם שלל תוספות ועיטורים (2 גרסאות תוכלו לראות בתמונה הגדולה למטה). בסוף מה שהכי עבד היו מים שהדביקו את הפרג, ולא ביצה, ופלפל שחור גרוס בבצק עצמו.

בקיצור, קחו חצי שעה כדי להתארגן על יוגורט ואני מחכה לשמוע איך יצא לכם.

תראו איזה סנדביץ' מעולה אפשר להכין

בייגלס מ-2 מצרכים

מצרכים ל-4 בייגלס:
1 כוס קמח תופח (או 1 כוס קמח לבן + כפית שטוחה אבקת אפייה)
1 גביע של 200 מ"ל יוגורט טבעי – יש עכשיו יוגורטים עם מלא חלבון, מעולה להשתמש בהם

תוספות לבצק לבחירתכם (מלח + תוספת אחת נוספת). אני אגב שמתי פלפל שחור ומלח ויצא היסטרי:
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית פלפל צ'ילי גרוס – יצא פיקנטי
1/2 כפית טימין מיובש

לעיטור (לבחירתכם – לא חובה):
פרג
שומשום
זעתר עם שומשום

אופן הכנה:
– בקערה בינונית שמים את הקמח, המלח, התוספת שבחרתם והיוגורט ומערבבים היטב עם כף עץ. הבצק יצא קצת גושי ודביק וזה בסדר.
– מעבירים אל משטח עבודה מקומח היטב ולשים מעט עד שהבצק מתאחד. השלב הזה קצת טריקי כי הבצק לא אלסטי אבל עוד קצת קמח (אל תפחדו להוסיף גם 2-4 כפות) והוא יהיה בסדר. העיקר שהבצק יתאחד לכדור. אנחנו לא מחפשים כאן אלסטיות כמו בבצק חלה.
– מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים ומרדדים כל חלק לנחש באורך 20 ס"מ בערך. אם הבצק עוד דביק פשוט תרדדו את זה על משטח מקומח.
– יוצרים צורה של בייגל (עיגול) ומחברים את הקצוות היטב. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.
– ועכשיו מגיע החלק האמנותי. טובלים כל בייגל במים לשנייה (את הצד שרוצים לעטר) ואז טובלים את הבייגל בצלחת עם פרג או שומשום.
– אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 20 דקות ואז מגדילים את הטמפרטורה ל-220 מעלות ואופים עוד 5 דקות. ולא חותכים עד שזה מצטנן, אחרת זה יהיה בצקי מבפנים.

יש כאן 2 גרסאות: אחד עם קמח לבן ומים כחומר מדביק לפרג ואחד עם קמח כוסמין וביצה שמדביקה את השומשום (הביצה פחות מוצלחת)

הערות ושדרוגים
–  יש המון אופציות לתוספות שאפשר להוסיף לבצק – אורגנו מיובש, תבלינים כמו פפריקה וכורכום, מעט שומשום או זרעי פשתן למרקם מיוחד וכדומה.
– במקום קמח לבן אפשר להשתמש בקמח כוסמין.
– אפשר לפזר מעל הבייגלס, לפני האפייה, תערובת תבלינים איטלקית, מלח גס, קצח, עלי טימין וכו.
– הבייגלס נשמרים מעולה במקפיא, בשקית סגורה, ואפשר אפילו לחמם אותם במיקרו והם עדיין יצאו נהדר.

אולי יעניין אותך

205 תגובות

נועה 3 במרץ 2018 - 19:02

היי קרוטית,
שתי שאלות קטנות:
1. האם אפשר להשתמש ביוגורט עם 0% או 1.5% אחוזי שומן? זה מה שיש לי בבית.
2. האם לדעתך המתכון יצליח עם קמח ללא גלוטן (תמי)?

השב
רחלי קרוט 3 במרץ 2018 - 19:04

אפשר ואפשר 🙂 רק לא לשכוח אבקת אפייה

השב
נועה 3 במרץ 2018 - 19:10

ואוו איזה תגובה מהירה!
תודה רבה

השב
רחלי קרוט 3 במרץ 2018 - 19:22

בשמחה רבה <3

השב
אורית 31 במרץ 2020 - 19:29

האם אפשר להחליף את היוגורט בשמנת חמוצה?

השב
חן 3 באפריל 2020 - 10:52

היייי שאלה קטנטנה לי אלייך –
האם יש אפשרות להשתמש ביוגורט כבשים (5% סמיך אבל טיפה פחות ממה שנראה כאן)? לרגישים לחלב פרה 🤭

השב
שני רחמים 17 באפריל 2020 - 9:12

היי מתכון מדהים!
האם לדעתך אפשר גם להוסיף מעט סוכר ופצפוצי שוקולד וזה יעבוד? ויצא טוב?

מיכל 23 באפריל 2020 - 8:44

נראה מהמם! חושבת שיעבוד עם שמנת חמוצה 15 אחוז במקום יוגורט?

השב
מוא 28 במרץ 2020 - 13:48

היי רחלי אמורים לשים גם סודה לשתיה? אם כן כמה?

השב
רחלי קרוט 28 במרץ 2020 - 14:41

לא אמורים, זה לא כתוב גם במתכון (ראית שזה כתוב? שאני אדע לתקן).

השב
דניאלה 20 בינואר 2021 - 18:50

היי, ניראלך שתוספת של גבינה צהובה או תירס לתוך הבלילה תעבוד ?

עדן 30 במרץ 2020 - 19:14

היי רחלי, האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא לבייגל? תודה!

השב
ענת 18 באפריל 2020 - 13:55

קיבלת על זה תשובה?

בלהה 14 בדצמבר 2020 - 9:54

היי רחלי @ אפשר להשתמש בקמח שיפון? תודה רבה על הכל !!

אורלי 22 בספטמבר 2022 - 6:26

אפשרי , אני מכינה קבוע כבר שנתיים עם קמח כוסמין מלא! יוצא מדהים,כל הילדים אצלי גם אוהבים!

רונה 13 באוקטובר 2020 - 15:52

היי, כמה גרם זה 200 מ"ל יוגורט?

השב
רקפת 27 במאי 2020 - 19:25

לדעתי הבצק ממש ממש דביק, הוספתי הרבה מאוד קמח ולא 2-4 כפות עד שנפרד מהאצבעות שלי… אולי צריך להפחית ביוגורט?

השב
צילה גמליאלי 1 באוגוסט 2020 - 11:54

הי ראיתי באיזה מקום יוגורט יווני. זה משנה?

השב
יעל 3 במרץ 2018 - 19:09

נראה טוובבב
מים פושרים?

השב
רעות 5 בפברואר 2021 - 14:25

אין מים במתכון

השב
טל 3 במרץ 2018 - 19:12

נראה מעולה! כמה מ"ל יוגורט? יש של 150 ויש של 200. ואולי תחשבי לנו כמה קלוריות לבייגל? נוכל לדעת עד כמה זה מתאים לתפריט שמירה על המשקל 😉

השב
רחלי קרוט 3 במרץ 2018 - 19:22

רעיון נהדר 🙂 תיכף אבדוק את העניין.

זה יוצא גביע אחד של 200 מ"ל + 1-2 כפות נוספות. יעבוד גם עם גביע אחד

השב
לילך 21 ביולי 2019 - 14:58

הי רחלי, הבייגלים יצאו לי מושלמים! הילדים חשבו שפתחתי מאפייה בבית בשבת בבוקר? הם התענגו על כל ביס. מזל שמראש הכנתי כמות כפולה!

השב
שירי 27 במרץ 2020 - 22:26

היי 🙂
רציתי לשאול אם אפשר אולי להשתמש בשמנת חמוצה במקום יוגורט ? זה מה שיש לי בבית ובעקבות המצב הנוכחי הקניות יגיעו רק בעוד שבועיים וחצי…

השב
רחלי קרוט 28 במרץ 2020 - 14:42

אפשרי <3

השב
מורן 3 במרץ 2018 - 19:13

היי. נראה לך שיצליח עם כוסמין לבן ואם כן כמה א.אפייה להוסיף?

השב
רחלי קרוט 3 במרץ 2018 - 19:19

יצליח לגמרי. כפית.

השב
קלרית 15 ביוני 2021 - 12:15

האם אפשר להשתמש עם גבינה לבנה במקום יוגורט?

השב
רותם 3 במרץ 2018 - 19:16

נראה מווושלם , רצה להכין את זה מחר!
שאלה לפני, אפשר להחמיר חלק לקמח מלא?
ובמידה וטובלים בביצה לא צריך מים נכון?

תודה רבה ושבוע טוב 🙂

השב
רחלי קרוט 3 במרץ 2018 - 19:20

אפשר להמיר.
ולא, לא צריך מים אם מושחים בביצה <3

ספרי לי מחר איך יצא.

השב
לטיסיה 15 באוגוסט 2020 - 3:03

היי לא צריך התפחה?

השב
סימה פראי פרץ 2 בינואר 2021 - 21:31

היי רחל
תודה על המתכון , הגעתי אליו דרך הטיקטוק, ושמתי בתגובות את הלינק למתכון הזה.
השתמשתי בקמח כוסמין 80% ושמתי 150 גרם יוגורט וגם הוספתי עוד 6 כפות קמח (עשיתי כמות כפולה) .
זה עכשיו בתנור מעניין איך יצא .

השב
טל 29 במרץ 2020 - 10:18

היי רחלי! אפשר להחליף את היוגורט במוצר אחר ללא לקטוז?

השב
יעל 3 במרץ 2018 - 19:34

אפשר להשתמש בשמנת של פעם..?

השב
דנה 3 במרץ 2018 - 19:39

נראה מדהים! כמה אחוזים היוגורט ?

השב
רחלי קרוט 3 במרץ 2018 - 20:28

כמה שתרצי 🙂

השב
רינה 25 במרץ 2020 - 21:30

אפשר להשתמש בשמת חמוצה 15%שומן במקום יוגורט?

השב
הראל אוליבר 20 באפריל 2020 - 20:25

היי,
אם התנור צריך להיות במצב טורבו או רגיל?

השב
רותי 20 באפריל 2020 - 22:30

היי, אם אני לא רוצה שומשום או קישוטים, פשוט מוותרת על המים ולתנור?

השב
מיטל 3 במרץ 2018 - 20:07

יעבוד עם שמנת חמוצה או עם רויון ?

השב
רחלי קרוט 3 במרץ 2018 - 20:28

כן

השב
ענבל 1 באוקטובר 2019 - 13:00

בלי חלב יש מתכון???
נראה אאאששש
אלרגיה לחלב??

השב
רחלי קרוט 1 באוקטובר 2019 - 17:56

אפשר להשתמש ביוגורט סויה

השב
רות 13 באפריל 2020 - 10:58

יעבוד עם קמח מצה ואבקת אפיה? (מורעבת ואין ביצים באופק)

ענבל 21 באוגוסט 2020 - 15:04

אפשר קרם קוקוס?

אלרגיה לחלב ובוטנים ויוגורט פרווה יש אזהרה לבוטנים😒

עדי 3 במרץ 2018 - 20:23

הם אצלי בתנור עכשיו ויצאו לי ממש שטוחים ולא נפוחים כמו אצלך בתמונות. איך הצלחת להגיע לעיגול ולגובה הזה?

השב
רחלי קרוט 3 במרץ 2018 - 20:27

רידדתי לנחש שמנמן. התפיחה תלויה מאוד בסודה לשתייה, לפעמים היא פשוט ישנה יחסית או סתם איבדה כח. שווה פשוט לרכוש חדשה <3

השב
חגית 3 במרץ 2018 - 21:12

לא כתוב סודה לשתיה במתכון?

השב
אדית 3 במרץ 2018 - 23:17

סודה לשתייה? כתוב אבקת אפייה או קמח תופח

השב
עמית 31 במרץ 2020 - 1:25

האם יעבוד עם קמח תופח כשר לפסח ??..

השב
צריך סודה לשתיה במתכון? 25 במרץ 2018 - 21:20 השב
נעה 3 במרץ 2018 - 20:30

עשית לי חשק…. יוגורט עיזים גם יעבוד?

השב
מור 3 במרץ 2018 - 21:07

טוב, זה באמת נראה מעולה. למה, בעצם, ויתרתי על המתכון הזה? לא יכולתי פשוט לעצום עיניים בזמן הוספת היוגורט ולא לגלות לעצמי שהוא שם?!

השב
מיכל 3 במרץ 2018 - 21:26

צריך להוסיף סודה לשתייה?
נראה מצוין !!
מכינה מחר

השב
יולי 4 במרץ 2018 - 0:14

אפשר להכין עם אשל או גיל?
תודה?

השב
דודו 4 במרץ 2018 - 1:43

היי, תהיתי אם ניסית להרתיח את הבייגל לפני האפייה, כמו במתכון בייגל קלאסי

השב
דיאטנית-to be 4 במרץ 2018 - 3:27

חייבת להאיר, תזונאית ודיאטנית זה אותו הדבר. שתיהן למדו תואר ראשון במדעי התזונה ועברו הכשרה ע"י משרד הבריאות.
מי שלא למד תואר כזה, הוא לא תזונאי וגם אסור לו לקרוא לעצמו ככה.
(סליחה זה המקצוע שלי ולכן הייתי חייבת לתקן 🙂

השב
לימור 4 במרץ 2018 - 6:39

לא יצא טוב ולא כמו בתמונה:/ הם יצאו שטוחים וקטנים, והיה קשה להתעסק עם הבצק.. עדיף להשקיע עוד כמה פרודוקטים ושייצא טוב:/

השב
מור 1 באוקטובר 2019 - 21:16

היי רחלי! עשיתי עם קמח כוסמין ואשל. יצא מאוד מאוד דביק. התקשיתי לעבוד עם הבצק גם אחרי הוספת כמות נכבדת של קמח. במה טעיתי?

השב
בריגי 4 בפברואר 2023 - 13:43

רחלי ענתה שהיא גילגלה נחשים שמנמנים

השב
אוסנת 4 במרץ 2018 - 9:47

רעיון נפלא…. האם שמנת חמוצה (לאלו שפחות חסים על הקלוריות) תהיה עדיפה? כלומר האם תוספת שומן תטיב עם הבייגל או לא…. ותודה רבה על רעיונות נפלאים

השב
עדית 4 במרץ 2018 - 18:55

איפה שמים סודה לשתיה ?

השב
פז 4 במרץ 2018 - 22:15

איזה יוגורט? אפשר דוגמה? תמונה?

השב
גל קורן 5 במרץ 2018 - 8:48

בוקר טוב,
נדלקתי על הרעיון.וישר החלטתי לטבען את זה.
השתמשתי בכוסמין לבן עם א.אפייה ומעט סודה לשתייה.
השתמשתי ביוגורט סויה במתיקות עדינה ומעט שמנת סויה של אלפרו.
יצאו לי רק 3.אבל שמנים ונחמדים.
השםרצתי מים מלמעלה וטבלתי בשומשום.
אפיתי קצת יותר ממה שהיה כתוב.
יצאו טעימים מאוד.במרקם שכתבת.
חבל שאין יוגורט בלי סוכר.אבל אולי יכול לצאת עם טופו משי רך וחהוסיף מעט חומץ.זה יתן את האפקט של היוגורט.
תודה על המרשם

השב
רוני 5 במרץ 2018 - 13:23

גם אני הכנתי עם כוסמין מלא ןאבקת אפייה .יצאו באתו עובי שנכנסו…דק…באם באמת שכחת לרשום סודה לשתייה במתכון

השב
ליאתי 28 באפריל 2019 - 5:30

רשמה קמח תופח יש בו סודה לשתיה/אבקת אפיה

השב
ימית 5 במרץ 2018 - 16:59

הייתי צריכה להוסיף כמעט כוס קמח נוספת כדי לעבוד עם הבצק. לפי הכמויות המקוריות יצא לי משהו שדומה לבלילת פנקייק… איפה טעיתי?

השב
Romina 5 במרץ 2018 - 21:30

גאונית. גאונה. התחלתי מכמות כפולה וטוב שכך… חוסל ברגע. תודה ?

השב
דנה 6 במרץ 2018 - 11:54

היי הכנתי הבוקר יצא מאוד טעים. יצאו לי 4 בייגלים קטנים מהכמות שרשמת. כדי שיצאו גדולים צריך להגדיל בכמות של המצרכים אולי ?

השב
רחלי קרוט 7 במרץ 2018 - 20:52

כן, הם די קטנים. פשוט תכפילי כמויות

השב
סיון 31 במרץ 2020 - 15:33

צריך סודה לשתייה???

השב
Yifat 6 במרץ 2018 - 18:30

זה יעבוד עם קמח שקדים?

השב
ענבל לנקרי 8 במרץ 2018 - 14:43

הכנתי ויצא מושלם
הבצק מדהים במרקמו וממש נוח לעבוד איתו.
תודה לך

השב
שרה-טל 8 במרץ 2018 - 15:02

השתמשתי בקמח כוסמין וביוגורט יווני 7%
הכנסתי בתוך הבצק פלפל ומלח גס.
מעל שומשום
יצא להיט !!!
מזל ששילשתי כמויות ?
תודה❤

השב
ירדנה 8 במרץ 2018 - 20:29

הכנתי היום. לא יאומן איזה בייגלס !!!! דליקטסים!
עם גבינת שמנת ולקס……. וואו
תודה רבה למתכון הגאוני

השב
נילי 9 במרץ 2018 - 12:49

סודה לשתייה יכולה להחליף אבקת אפייה?

השב
גלית 10 במרץ 2018 - 8:47

יצא מעולה!

השב
רחלי קרוט 12 במרץ 2018 - 22:38

ייאי, איזה כיף <3

השב
נעמה 15 במרץ 2018 - 8:15

הכנתי מקמח מלא 80% ושמנת חמוצה , יצא סוף הדרך!
איזה קל ופשוט 🙂

השב
רחלי קרוט 16 במרץ 2018 - 18:38

איזה כיף לשמוע <3 אנסה בקרוב גם עם שמנת

השב
רוז 16 במרץ 2018 - 22:07

היי! הכנתי את המתכון ויצא פשוט פצצה. כמה פשוט- כמה טעים! רק הערה קטנה: אני פחדתי לטבול את הבצק במים לפני האפייה, אז לקחתי מברשת סיליקון והברשתי במים.

השב
רחלי קרוט 18 במרץ 2018 - 7:09

רעיון נהדר. ותודה רבה! שמחה שאהבת

השב
בריגי 4 בפברואר 2023 - 13:46

ואני רק מלטפת אותם בידיים רטובות ;)ואז זורה פרג + סומסום

תודה רחלי הם אחלה

השב
תמר 23 במרץ 2018 - 22:11

היי, האם במקום מים ניתן למרוח שמן זית?
כמו כן, במתכון מצויינת אבקת אפייה ובהערות סודה לשתייה – מה נכון ?

השב
אריאל 31 במרץ 2018 - 18:39

האם צריך לשים גם סודה לשתיה הבלילה?

השב
רחלי קרוט 1 באפריל 2018 - 22:18

לא, רק אבקת אפייה או קמח תופח שיש בו כבר אבקת אפייה בפנים

השב
שרית 25 באפריל 2018 - 15:14

נראה לך שזה יעבוד גם עם גבינה לבנה? יש שאריות עצובות במקרר…
נראה נהדר וטעים!

השב
רחלי קרוט 25 באפריל 2018 - 19:01

יס, יעבוד 🙂 תוסיפי רק 2 טיפות מיץ לימון. אבל באמת 2-3 טיפות, לא יותר מזה.

השב
אסנת 8 במאי 2018 - 0:16

איזה מתכון נפלא!
הכנתי עכשיו, עשיתי בול לפי ההוראות ויצא מושלם וטעים מאוד!
יצאו בייגלים קטנים כמו של המוכר ברכבת מרכז ת"א (אבל יותר טעימים משלו)
ממליצה לאכול את זה עם חמאת שום שמיר
תודה רחלי אין עליך!

השב
יעל 19 ביוני 2018 - 4:44

א. נראה מעולה!!
ב. אני מכינה כמו המתכון שבארהב שם כתבו במפורש עם יוגורט יווני. הוא מסונן יותר ולכן גם סמיך יותר. גם טיפה חמוץ יותר אבל לא יודעת אם זה קשור למתכון.
ג. בנוסף לבייגלים אני רידדתי את הבצק לממש דק והכנתי פיצה ביתית. אפיתי עוד דקותיים מעבר לרגיל אבל בעלי אפילו לא ידע/הרגיש עד שלא אמרתי לו!!!!
זה בצק הפלא!!

השב
רחלי קרוט 19 ביוני 2018 - 7:53

א. תודה רבה 🙂
ב. ניסיתי עם כמה סוגי יוגורטים, יצא נהדר עם כולם אם כי אחוזי שומן גבוהים יותר מניבים מאפה קצת יותר טוב. אבל ממש לא הבדל עצום.
ג. רעיון מעולה ממש! איזה כיף.

השב
מיתר 5 ביולי 2018 - 16:12

וואווו תקשיבי, את תותחית!! הכנתי אתמול, טעמתי קצת אחרי שיצא מהתנור. אם לא היו מספרים לי שזה בלי שמרים – לא הייתי מבחינה בהבדל
שמרתי כמובןןןן

השב
לינוי 24 ביולי 2018 - 17:19

היי…אפשר במקום יוגורט לשים לבן /גיל

השב
רחלי קרוט 25 ביולי 2018 - 7:15

כן

השב
דנה 10 באוקטובר 2019 - 15:53

מה אפשר לרגישים ללקטוז? שלא יהיה חלבי? מה יכול להחליף?

השב
משי 1 באוקטובר 2018 - 20:20

אפשר תחליף לשמנת,אני רוצה לעשות פרווה

השב
שיר 4 באוקטובר 2018 - 19:07

הייתי סקפטית אבל בכל זאת ניסיתי והכפלתי כמויות. יצא מעולה! פתרון נהדר לארוחת ערב מהירה וקלה!

השב
לימי 9 בנובמבר 2018 - 12:48

היי רחלי, מאוד אוהבת אותך, אבל ממש חורה לי בכל פעם שאני רואה את המתכון הזה…
זה לא מתכון שלך, את גם כותבת את זה כאן. ראוי, לפי דעתי, שתתני את הלינק למתכון האמריקאי המקורי.
לא מספיק לתת לינק למור. קרדיט וזכויות יוצרים זה לא עניין של מה בכך.

השב
אורית 10 בנובמבר 2018 - 14:05

יש קישור למתכון המקורי !!
אם אין לך משהו טוב לכתוב אל תכתבי..
רחלי אני שרופה עלייך מכינה את הבייגלים כל שבוע
❤️❤️❤️

השב
רחלי קרוט 11 בנובמבר 2018 - 14:03

מקסימה שאת! תודה גדולה.
כנראה שלעולם לא אבין נפש אדם שמתעסקת בדברים כאלה. בעיקר אגב אם מעולם לא החסרתי קרדיט כזה או אחר.

מזל שיש אחרים שמאירים <3

השב
עינת 27 בדצמבר 2020 - 20:00

יצא מושלם הייתי סקפטית בהתחלה אבל ממש הצטערתי שלא הכנתי כמות כפולה

השב
רחלי קרוט 13 בנובמבר 2018 - 18:52

זה נחמד שאת מחליפה שמות מבלוג לבלוג. אני מבינה שאת לא מודעת לזה שאני יכולה לראות את מקור התגובה אבל אני יכולה.
בכל מקרה, לשאלתך (שכבר עלתה פעמיים), כל הטקסט של הפתיחה מדבר על קרדיט. למור, למתכון המקורי (שרץ אגב במאות בלוגים ואתרים בחו"ל). יותר קרדיט מזה אני לא מכירה אבל אולי תלמדי אותי משהו.

חבל, חוסר פרגון לא עושה טוב לעור הפנים.

השב
יסמין 29 במרץ 2020 - 23:11

רחלי – אני מעריצה אותך ועליתי כבר 2 קילו בגלל המתכונים שלך מאז שהתחיל הסגר….
לפני פסח בא לי לחסל את כל הקמחים הפתוחים – אפשר להחליף לקמח כוסמין מלא..?

השב
איילה 13 בנובמבר 2018 - 19:35

היי, כמה זה כוס קמח? בגרמים או מידת כוס?

השב
יעלה 18 בנובמבר 2018 - 19:32

יש לי רק יוגורט בטעם תות -חושבת שילך?

תודה!

השב
adar 25 בנובמבר 2018 - 0:38

הי במה אפשר להחליף את היוגורט לעשות את זה פרווה?

השב
רונה 13 באוקטובר 2020 - 15:57

היי, כמה גרם זה 200 מ"ל יוגורט?

השב
שמרית 27 בנובמבר 2018 - 21:04

היי, עשיו עשיתי, לא תפחו לי בכלל… יש לך מושג למה? גם עשיתי 20 ס"מ ויצא דק (כנראה כי לא תפח..)

השב
מיטל 1 בדצמבר 2018 - 9:39

חייבת לספר שראיתי מתכון שמשתמשים ביוגורט יווני בארה"ב והתבאסתי שבארץ יש רק יוגורט יווני 7%. ואז להפתעתי גיליתי שבשופרסל יש יוגורט יווני 2% שומן של מותג הבית והוא מושלם למתכון הזה…ממליצה בחום!

השב
רחל 11 בדצמבר 2018 - 23:15

איזה מתכון מגניב! נגמר הלחם לארוחת ערב אז בצ'יק צ' ק הכנתי את המתכון הזה עם הילדים וככה הרווחנו גם ארוחת ערב מפנקת וגם פעילות משותפת. הולכת לאמץ את המתכון הזה! ובכלל אוהבת את הבלוג שלך, נעים וטעים!

השב
איילת 23 בדצמבר 2018 - 16:22

שיתפתי בהכנה את הקטנה שלי (בת 10) שהתלהבה מאד. הכנו במיקסר (עם וו גיטרה) את החלק הראשון ואח"כ עברנו ללוש בידיים. יצאו בייגלס טעימים מאד (עשינו עם מלח ופלפל וציפינו במלח גס או שומשום או זעתר). תודה רבה על המתכון 3>

השב
דודו שוהם 24 בדצמבר 2018 - 20:55

מתכון מעולה. הבייגלה יוצאים ממש טעימים.הכנתי גם עגולים וגם כמקלות.

השב
ליאור דפני 3 בנובמבר 2019 - 7:35

הי רחלי
המתכון נפלא ומככב אצלנו בשבועות האחרונים מקמח רגיל וגם מכוסמין:-)
חושבת שיצליח גם עם קמח רב תכליתי+אבקת אפיה?
מעבר לכך האתר נפלא ואני דוגמת ממנו מתכונים רבים, תודה רבה רבה
ליאור

השב
נטעלי 7 בינואר 2019 - 20:40

יצא דביק
הוספתי עוד המון קמח כל הזמן
אי אפשר לעבוד עם זה או לגלגל גם אחרי הקמח
ולא מספיק 20 דק
זה לא מבושל
גם עם עוד 5 דק
זה רק נשרף

השב
רות 28 באפריל 2020 - 4:42

תקשיבו הבת שלי הכינה פעם ראשונה ויצא פצצה ולמי שלא הצליח פשוט צריך להיות יותר יצירתיי ואם הבצק דביק
להוסיף עוד קצת קמח מה יש פה להסתבך משני מצרכים ???

השב
בריגי 4 בפברואר 2023 - 13:50

בדיוק !
& גם אם מתאמצים קשה לחנטרש

ומשהו על עור הפנים שמתכער חח ..
הצחקת אותי רחלי תודה

השב
ניסן 22 בינואר 2019 - 18:46

מדהימים! הכנה פשוטה ממש והטעם – אדיר!
תודה רבה רבה על מתכון נהדר

השב
רחלי קרוט 24 בינואר 2019 - 0:01

ממש ממש שמחה לשמוע! <3

השב
ג'ני 10 בפברואר 2019 - 13:01

נהיה לי ממש חשק לעשות
לקטן שלי אסור דברי חלב
במה אפשר להחליף את היוגורט ?
תודה

השב
רחלי קרוט 12 בפברואר 2019 - 7:12

פשוט יוגורט טבעוני, יש לא מעט סוגים כאלה לאחרונה.

השב
דנה 23 בפברואר 2019 - 12:49

אם היוגורט שלי פג תוקף (כזה יום יומיים אחרי התאריך) – עוד אפשרי לשימוש לדעתך?
תודה!!

השב
רחלי קרוט 24 בפברואר 2019 - 8:03

מעדיפה לא לקחת אחריות על זה 🙂 לכי תדעי.
אני בעקרון מריחה, גם אם התוקף עוד בסדר, כדי להבין אם מוצרי חלב עדיין בסדר.

השב
דנה 24 בפברואר 2019 - 8:33

האם אפשר לדעתך קמח מלא ולא קמח לבן?

תודה רבה על המענה!!!

השב
תאיר 12 במרץ 2019 - 7:18

אמן תהיה גם גרסה טבעונית ??

השב
רחלי קרוט 13 במרץ 2019 - 0:13

אפשר פשוט עם יוגורט טבעוני <3 או קרם קוקוס עם כף מיץ לימון

השב
תאיר 13 במרץ 2019 - 10:37

מדהים תודה! ❤️

השב
פרי 21 במרץ 2019 - 9:03

מתכון מצויין. אני עושה אותו הרבה.
הבייגלס' יוצאים קטנים אבל שמנמנים ואווריריים. מאד מאד טעים.
תודה רבה, אוהבת את הבלוג והמתכונים שלך

השב
רחלי קרוט 24 במרץ 2019 - 0:38

ממש ממש שמחה לשמוע!

השב
ליאת 10 באוקטובר 2019 - 14:41

היי רחלי
את חושבת שזה יעבוד עם קמח שקדים או קוקוס?

השב
שרוניז 29 במאי 2019 - 22:11

אומייגאד! זה מעולה!! ?
הכנתי כמות כפולה והכל נזלל!!
לא ייאמן שזה כזה קל!

השב
חן :) 13 ביוני 2019 - 14:30

היי רחלי!
האם ניתן להכין עם קמח חיטה מלאה? לא נוגעת פשוט בקמח לבן..
אם יש שינויים, אשמח אם תצייני לי אותם בבקשה 🙂

השב
רינה 29 ביולי 2019 - 17:50

לא הצלחתי. העיסה היתה דביקה ונאלצתי להוסיף קמח.
לא מבינה איך אפשר לייצר בצק מכוס קמח ומיכל יוגורט.
מאכזב…..
הלכתי למתכון המקורי ושם מדובר על כוס קמח + 2כפיות אבל זה לא הבדל גדול.

השב
הילה 1 באוקטובר 2019 - 11:59

היי
תודה
יש מצב ליוגורט סויה לדעתך?

השב
אסתר 2 באוקטובר 2019 - 22:15

הי, הכנתי בדיוק כמו המתכון. 2 גביעים של יוגורט + כוס קמח תופח
הבצק יצא כל כך נוזלי.. שגם אחרי שהוספתי הרבה קמח -זה לא הסתדר. הלחמניות (אי אפשר היה לעשות צורות עם הבצק) יצאו קזות מבחוץ וטעים מבפנים.. באסה :/

השב
אני מהצפון 3 באוקטובר 2019 - 10:09

יצא מעולה!! (: מוצלח וטעים!! תודה על המתכון הקליל !
אשמח לשמוע אם מישהו ניסה עם 100 אחוז כוסמין ואיך יצא …

השב
נמרוד 3 באוקטובר 2019 - 12:26

המתכון אומר 1 כוס קמח תופח + 1 גביע יוגורט.
שמת 2, בגלל זה יצא נוזלי.

השב
חן 3 באוקטובר 2019 - 12:51

הי האם צריך מים רותחים/ פושרים/ קרים??

השב
פנינה 25 בנובמבר 2019 - 13:52

אם אין לי יוגורט בבית ואני רוצה להכין האם מיץ תפוזים מתאים? וכמה לשים?

השב
אלין 12 בדצמבר 2019 - 9:47

באיזה תוכנית בתנור את משתמשת ?

השב
גילי 30 במרץ 2020 - 10:50

בנוגע לזמן אפייה-
20 דקות זה בטמפרטורה של 175 מעלות. רשמת עוד 5 דקות ב220 מעלות.
לוקח זמן לתנור לעלות את הטמפרטורה ל220 מעלות
הכוונה שלך 5 דקות אחרי שהטמפרטורה היא עבר 220 מעלות?
אפיתי 25 דקות בסך הכל לפי מה שרשמת- וזה נראה בהיר מדי ולא מוכן.
תודה!

השב
שי 15 בדצמבר 2019 - 8:48

נראה מהמם! לא כבר לחכות לנסיונות…

שתי שאלות:
אם אני ממירה לקמח מלא- אז את כל הכמות או חצי חצי?
אפשר לערבב כמה סוגי תבלינים או שאת ממליצה להישאר עם מלח ועוד אחד?

תודה!

השב
רחלי קרוט 17 בדצמבר 2019 - 0:16

עדיף חצי חצי
לגבי תיבול, מה שאת אוהבת יעבוד <3

השב
שירה 26 במרץ 2020 - 13:59

אפשר לעשות עם כוסמין מלא?
מה הכוונה בלרדד?

השב
יסמין 30 במרץ 2020 - 13:11

מרשה לעצמי לענות לך… עשיתי עם כוסמין מלא, כפית אבקת אפייה ושמנת חמוצה 15% – יצא לי מושלם..
תחתכי את הבצק לארבע חתיכות ותגלגלי לנקניק עד 20 ס"מ..

השב
נורית 23 באפריל 2020 - 8:43

האם אפשר להמיר לגבינת סויה?וחוץ מזה תוספת של סודה לשתיה רק משדרגת את תפיחת הבצק ולא סותרת את אבקת האפיה זה עוד סוג של תפיחה והמלח בבצק מאזן את הטעם עם זה

השב
חיה 9 בינואר 2020 - 18:23

הכנתי עם כוסמין ואשל.
יצא מהמם!!
קל וטעיםםם
תודה רחלי!

השב
טטוש 9 במרץ 2020 - 14:10

כל כך קל להיות סקפטיים עם המתכון הזה אבל בגלל שאני חובבת גדולה של הבלוג שלך הלכתי על זה! הכנה פשוטה ותוצאה וואו! לגמרי אימצתי. תודה 🙂

השב
מיכל 16 במרץ 2020 - 13:35

האם אפשר עם יוגורט כבשים?

השב
חן 28 במרץ 2020 - 18:25

הי רחלי, ניסיתי את המתכון ולא משנה כמה קמח הוספתי הבצק נשאר מאוד לא יציב וכל כל אלסטי שבקושי הצלחתי להכניס אותו למים ולהוציא לטבילה בשומשום.. זה אמור להיות ככה? תודה 🙂

השב
דגנית 30 במרץ 2020 - 18:04

יצא בצק ממש נוח לעבודה.
בהחלט להכפיל ולשלש כמויות.
הברשתי מים ולא טבלתי..
יצא טעים עם יוגורט כבשים.
בפעם הבאה אני אנסה גם להבריש עם ביצה בשביל מראה יותר פוטוגני

השב
רוני לוי 31 במרץ 2020 - 13:45

היי, האם אפשר להמיר את כל הקמח לקמח מלא?

השב
אורית 31 במרץ 2020 - 16:30

הכנתי היום ויצא מעולה – מכיוון שלא היה לי פרג שמתי זרעי צ'יה ויצא ממש טוב.
בנוסף לא היה לי יוגורט רגיל שמתי יוגורט עזים יצא ממש ממ מעולה!

השב
הילה קוז'וקרו 1 באפריל 2020 - 21:18

יצאו מאוד טעים אבל די קטנים (נגיד 10 סמ בקוטר)
אמורים לתפוח משמעותית?

כמו כן, חשבתי אולי לעשות שניים גדולים יותר. אבל אז כמה זמן לאפות?

השב
אורית בן שמעון 4 באפריל 2020 - 19:42

היי,
יצא מושלם מושלם מושלם!!! קראנצ'י מבחוץ כמו באגט איכותי טרי.
וזה מוביל אותי לשאלה.. אם מקפיאים לאחר ההכנה, את חושבת שזה יצא מוצלח לאחר ההפשרה או שכבר יאבד מההפריכות שלו?
תודה רבה
אורית.

השב
רות 13 באפריל 2020 - 11:00

הקפאתי, אחכ חיממתי קצת בטובטר, יצא להיטטטטטט

השב
קרן 5 באפריל 2020 - 10:53

הכנתי ויצא מעולה! תודה❤

השב
שפירא עדנה 8 באפריל 2020 - 10:57

נערה הייתי וגם זקנתי ולא פגשתי מתכון עם כל כך מעט מצרכים קל להכנה נראה ונטעם מצוין וגורף כל כך הרבה מחמאות,יישר כח
חג פסח כשר ושמח

השב
סמדר 12 באפריל 2020 - 12:55

נראה לי ממש טוב, ניסיתי כמות כפולה, עם קמח כוסמין מלא, שמתי 2 יוגורט ושתיים וחצי כוסות קמח ושקית אבקת אפיה.
מלא תבלינים.
לצערי העיסה לא ניתנת לעיצוב כבייגלה אז עשיתי בתבנית מאפינס קטנות.
אפיתי כמעט 40 דקות.
יצא טעים וחריף כמו שרציתי אבל דחוס מידי

השב
רות 13 באפריל 2020 - 12:03

יעבוד עם קמח מצה ואבקת אפיה? (מורעבת ואין ביצים באופק)

השב
שיר 16 באפריל 2020 - 20:24

רחלייייי הבייגלס אליפות עולם!!!
אין כמו להתעורר בוקר אחרי פסח וזה יהיה החמץ הראשון , בשיא התקתוק והמהירות
ובכלל כיף לגלות בלוג כזה טוב!
כנל אותן מחשבות על הסלט עשבי תיבול הכי טוב בעולם.. נהיה אורח קבע בשולחן שבת
תודה!

השב
מרב 18 באפריל 2020 - 12:32

האם להוציא את הבייגלס עד שהתנור מתחמם ל250 מעלות ולאפות עוד חמש דקות?

השב
רוני 10 בדצמבר 2020 - 6:47

200 ג

השב
מיכל 19 באפריל 2020 - 10:42

ניסית למרוח ביצה מעל? זה יוצא מבריק?

השב
נורית 23 באפריל 2020 - 8:22

מקסים לפגוש מדור כזה

השב
אורית 25 באפריל 2020 - 10:05

תודה, הופתענו לטובה 🙂

השב
כנרת גרבלי 25 באפריל 2020 - 13:47

היי, כיף של מתכון למי שאף פעם לא אפתה. שאלה לי, עשיתי לפי הכמויות ויצא לי ממש מעט, לא נראה כמו בתמונה. למה?

השב
לימור גולן 26 באפריל 2020 - 7:08

טוב חיכיתי להכין את זה הרבה זמן! והייתי בטוחה ששים רוויון, לא יודעת למה! בכל אופן יש פה גם יוגורט..לדעתך המרקם או הטעם ייצא שונה אם אשתמש ברוויון?
אם לא אני עכשיו צריכה למצוא מתכון עם הרויון😂
תודה מראש🙏🏻

השב
טובה 26 באפריל 2020 - 19:04

היי רחלי,

ניסיתי הערב את המתכון ונרשמה התלהבות.
הבצק נשאר מאד דביק והייתי צריכה להוסיף המון קמח עד שהצלחתי לעצב לצורה, אך התוצאה הסופית הייתה טעימה וקראנצית.
רציתי לשאול, כיצד הבייגלס שלך קיבלו צבע כל כך יפה? שלי נשארו לבנים וחיוורים, גם לאחר שהגברתי את התנור, ככתוב במתכון.

השב
מגי אזרי 26 באפריל 2020 - 19:52

מתכון פשוט מעולה! תודה רבה!

השב
בתשבע 29 באפריל 2020 - 12:07

הי, זה נראה מעולה! יש דרך לעשות את זה פרווה? תודה

השב
רוני 2 במאי 2020 - 16:04

הי רחלי, אשמח לדעתך- עשיתי עם שמנת חמוצה 15%, וחצי כוס כוסמין מלא וחצי כוס קמח לבן עם כפית שטוחה של א. אפיה. יצא דביק מאוד והוספתי בהדרגה כל פעם כף קמח עד שהגעתי לבצק שאפשר לכדרר וליצור ממנו נחשים. אבל נאלצתי להוסיף סהכ 5-6 כפות קמח בכדי להגיע לזה 😱.
הקפדתי על הטמפ והזמנים ויצא לי לבן , לא שחום בכלל. בלי בדיחות על פולניות חחחחח הוספתי עכשיו לעוד 5 דק על 200. אני ממש מקווה שלא יתייבש לי 🥴 יש לך רעיון? איפה הכי כדאי להבא לשים בתנור? הכי קרוב לספירלה העליונה ? תודה

השב
לימור 14 במאי 2020 - 18:48

היי, אין על המתכונים שלך 🙂
אפיה בטורבו או אפיה רגילה?

השב
רחלי קרוט 14 במאי 2020 - 20:39

תודה רבה!

רגיל – למעלה ולמטה

השב
נוית 26 במאי 2020 - 14:11

הכנתי אתמול, וחבל שלא הכפלתי כמויות. אמנם היה קצת דביק, אבל עוד קמח וזה הסתדר. מילאתי בגבנ"צ, וגילגלתי לבייגלה והילדים קיבלו "בייגלה הפתעה" לארוחת ערב. יצא טעים ומרשים!

השב
נאוה 9 ביוני 2020 - 21:28

נראה מרשים ביותר.
אפשר להשתמש ביוגורט טבעוני, או תחליף טבעוני אחר?

השב
רחלי קרוט 11 ביוני 2020 - 7:42

בהחלט אפשר

השב
אודי 13 ביוני 2020 - 14:43

מתכון קל, פשוט וטעים להפליא!

השב
מרים 16 ביוני 2020 - 14:40

הייתי סקפטית אבל זה מושלם! טעים וקל ומרקם מעולה

השב
מתכונים שווים לארוחות ערב משפחתיות - טאצ'-סקרין - מגזין מוביל 29 ביוני 2020 - 13:03

[…] המופלא הזה לקוח מהבלוג "קרוטית" של רחלי קרוט הנהדרת, שכל מתכון שלה הוא הצלחה […]

השב
שלי 27 ביולי 2020 - 11:09

יודעת שכל הקטע שזה בלי שמרים.. אבל עדיין- אפשר להחליף את אבקת האפיה בשמרים? האם זה משנה את הערכים התזונתיים?

השב
E.b 3 באוקטובר 2020 - 14:21

יש לך רעיון מה אפשר לשים במקום היוגורט? אולי יוגורט טבעוני? (יש פה אלרגיה לחלב)

השב
היפה בנשים 22 באוקטובר 2020 - 13:50

איזה מתכון כיפי!! מככב אצלי בארוחות עצלניות;)
יוצא מושלם ולא להאמין שזה ב2 דק' עבודה.
תודה!!

השב
מיכל 8 בנובמבר 2020 - 22:04

הצטרכתי הרבה יותר קמח כדי שהתערובת תהפוך ממשהו דביק בצורה לא רגילה, למשהו יותר בר-לישה וצורה. אולי בגלל זה הם יצאו קצת קשים אבל היו טעימים מאוד ומאוד קראנצ'יים וללא ספק אמשיך לנסות עד שאמצא את ה-פתרון.
יש לי הרגשה שאלה יהפכו להיות אחד הפייבוריטים בבית שלנו. תודה!

השב
לירון 16 בנובמבר 2020 - 10:01

היי

יוצא מאוד טעים אבל לא תפוח כמו בתמונות. מה יכולה להיות הסיבה? השתמשתי בקמח תופח.

השב
Keren 24 בנובמבר 2020 - 18:03

לא טעים, טעם בצקי.
בצק דביק וקשה לעבודה גם אחרי
שהוספתי רבע כוס קמח

השב
אסתר 1 בדצמבר 2020 - 13:43

ואוו ואוו ואוו
יצא מעולההה 😋😋😋
תודה רבהה

השב
רוני 10 בדצמבר 2020 - 6:45

200 ג

השב
הילה 15 בדצמבר 2020 - 14:23

היי זה יכול לעבוד במולטיקייק? בתבנית דונאטס

השב
שיראל 21 בדצמבר 2020 - 17:31

אפשר להמיר את היוגורט באשל?

השב
שרה 22 בדצמבר 2020 - 12:51

רחלי, נראה לך יכול ללכת עם קמח שקדים?

השב
צביה 3 בינואר 2021 - 10:18

בוקר אור. הרגע בתנור לאחר שהזעתי מעט. לא יודעת איך יצאו לך כל כך יפים, אני הוספתי עוד הרבה קמח על מנת ליצור עיגולים, נראה שאולי טעית והיית צריכה לרשום 2 כוסות קמח.

השב
שמואל רייזמן 5 בינואר 2021 - 18:52

יצא מעולה מקמח כוסמין ויוגורט עם חלבון מעושר .

השב
קרן 9 בינואר 2021 - 0:15

היי, תודה רבה על המתכון וההוראות, יצא מושלם, בדיוק כמו שתיארת, קריספי מבחוץ ורך מבפנים💜

השב
אסתי 11 בינואר 2021 - 22:16

אפשר לשים יוגורט במתיקות??

השב
רחלי קרוט 12 בינואר 2021 - 22:55

אפשר, יצא טיפה מתוק.

השב
מעיין 10 בפברואר 2021 - 18:52

היי, אפשר לעשות גם עם קמח שיפון מלא?

השב
אסתי 16 בפברואר 2021 - 10:55

ראיתי ומיד עשיתי עם כוסמין אך לא יצאו לי גדולים כמו בתצלום. לא לפני האפייה ולא אחרי

השב
עירד 17 בפברואר 2021 - 10:55

על שני גביעי יוגורט 130 גרם = 200 מ"ל
הייתי צריך לשים יותר מ-2 כוסות קמח
כדאי לשים הערה שאם הבצק נראה דביק מדי- להוסיף קמח לפני ההעברה למשטח, ותמונה של איך הבצק נראה בקערה.
ביליתי 10 דקות בהסרת בצק מהאצבעות תוך הוספת קמח…

השב
יעל 20 בפברואר 2021 - 18:39

יש אפשרות את הקמח להחליף בקמח שקדים למשל?
או בסובין?:)

השב
שי 4 במרץ 2021 - 12:10

היי המתכון נראה מדהים! ניסיתי בדיוק להכין אותו אבל הם לא משחימים לי משום מה בתנור, הם כבר כחצי שעה שם ועדיין מאוד לבנים.. מה יכולה להיות הסיבה?

השב
איריס יחזקאל 10 בינואר 2022 - 18:40

מושלם !
אפשר גם להוסיף טבעות זיתים …
זה משדרג 😊

השב
ליאור 14 בינואר 2022 - 13:27

לא תפחו לי 😢😂
חייבת לנסות שוב והפעם ישר כמות כפולה.

השב
קרן אורה 23 במאי 2022 - 21:43

היי, יש אפשרות לגרסא מתוקה? כדאי לשים נגיד דבש או סילאן?

השב
מיטל 2 באוקטובר 2022 - 7:51

היי ♥️
מתכון אליפות!
עובד מעולה עם קמחים ללא גלוטן.
משתמשת בשמנת, יוגורט ואפילו גבינה- עובד מעולה עם הכל.
לפעמים משדרגת עם זיתים או גבינות קשות.
לרוב אני מכינה כאצבעות ומצפה בשומשום מכל הצדדים.
יוצא מעולה!
תודה רבה

השב
חנה 23 באוקטובר 2022 - 23:07

הכנתי עם יוגורט דל לקטוז של דנונה והייתי צריכה להוסיף 2 כוסות קמח תופח עד שהבלילה לא נידבקה לאצבעות, מאוד קשה לעבוד עם הבצק, ממש נישאר בלילתי, במה טעיתי ?

השב

השאר תגובה

Send this to a friend