בלוג הקולינריה של רחלי קרוט - קרוטית
בלוג הקולינריה של רחלי קרוט - קרוטית
בית מאפים מלוחים קרקרים ממכרים בטירוף

קרקרים ממכרים בטירוף

מאת רחלי קרוט

יש מעט מאוד מתכונים שאני מכינה באופן קבוע, לרוב אני מעדיפה לגוון ולהכין דברים שעוד לא יצא לי לנסות. יוצאי דופן הם הקרקרים האלה שאין שבוע שהם לא נכנסים לתנור וממלאים את הצנצנת השקופה במטבח.

מדובר בקרקרים סופר קראנצ'יים ,עם המון גרעינים, שאפשר לנשנש עם גבינה לבנה, חומוס או ככה לבד עם ירקות בצד.

ומה שהכי כיף בהם, שיש בתוכם המון דברים טובים. זרעי פשתן ושומשום (מלא או רגיל), שקדים טבעיים וצ'יה, קמח כוסמין (אפשר גם רגיל) ומעט שמן זית שמוסיף ניחוח ומותיר אותם פריכים בטירוף.

במקור, השאלתי את המתכון מעלמה האהובה מהבלוג דברים בעלמה (שהכינה אותם מתוך מתכון של אביבה פיבקו) ועם הזמן עשיתי בו שינויים והתאמות כדי להוסיף לו עוד טעמים (שום, צ'ילי) וגם עוד קצת בריאות (צ'יה, פרג, שקדים). הצ'יה אגב לא מורגשת כאן אבל סופחת נוזלים והופכת את הקרקרים למשביעים יותר.

רק אל תגידו שלא הזהרתי שהם ממכרים ממש.

קרקרים

הבלילה בדרך לתנור

קרקרים עם המון גרעינים

מצרכים:
כוס קמח לבן או 1/2 קמח לבן ו-1/2 קמח כוסמין או רק כוסמין
כוס שיבולת שועל דקה
1/2 כוס גרעיני חמנייה
1/2 כוס שומשום רגיל או מלא
1/2 כוס גרעיני פשתן
1/3 כוס שקדים פרוסים – לא חובה
3-4 כפות פרג שלם (לא טחון)
2 כפות צ'יה
1 כף אבקת שום
1/2 כפית צ'ילי גרוס או פפריקה חריפה (ואפשר גם כפית למי שאוהב טעם פיקנטי)
1 כף שטוחה מלח
3 כפות שמן זית
500 מ"ל מים

אופן הכנה:
– מחממים תנור ל-160 מעלות.
– מניחים בקערה את כל המצרכים, לפי הסדר ברשימת המצרכים, ומערבבים היטב עם כף עד שכל הקמח נטמע בבלילה. אמורה לצאת לכם בלילה מימית – זה בסדר ככה זה אמור להיות.
– שופכים 1/2 מכמות הבלילה לתבנית תנור עם נייר אפייה ומשטחים עם ידיים רטובות עד שכל הנייר מכוסה בבלילה. שימו לב שהכמות כאן מספיקה בול ל-2 תבניות תנור סטנדרטיות.
– אופים במשך 15 דקות ומוציאים החוצה. חותכים עם גלגלת לריבועים או מלבנים או כל צורה שאוהבים.
– מחזירים לתנור ואופים במשך 40-50 דקות או עד שהקרקרים זהובים. שימו לב – אם לא שיטחתם בצורה אחידה מבחינת הגובה, יהיו קרקרים שיהיו מוכנים מהר יותר וכאלה שצריך להשאיר עוד כמה דקות בתנור, אז תקפידו לבדוק אחרי 35 דקות מה קורה איתם וממש חשוב לאפות אותם עד שהם פריכים לגמרי.
– שומרים בצנצנת אטומה.

קרקרים

זהירות, הם מתחסלים בשנייה וחצי

הערות ושדרוגים
– אם אתם אוהבים טעמים חזקים, אפשר להוסיף כפית פפריקה מעושנת או עלי טימין.
– במקום שקדים פרוסים אפשר לשים גרעיני דלעת או פקאנים קצוצים דק.
– אל תוותרו על הפרג, הוא ממש מוסיף כאן. הדבר היחיד שאפשר לוותר עליו זה הצ'יה, כל השאר ממש מומלץ להשאיר.

גולשים מכינים

אולי יעניין אותך

134 תגובות

שושי 1 בינואר 2017 - 21:23

אני לא הטיפוס שישוטט בבלוגים חדשים בד"כ, אבל הפעם בעקבות ההמלצה של פיית העוגיות – הגעתי. ו… טוב, באתי כדי להישאר. ? מתכונים שווים, ברורים ועם התמונות הללו? אי אפשר לחכות עד לאפייה במטבח שלי. (וחייבת לחכות. אין לי את החומרים…) אז תודה רחלי!!!!!!!

השב
רחלי קרוט 1 בינואר 2017 - 22:42

איזה כיף לשמוע. ממש שימחת אותי <3
ונעים להכיר.

השב
שושי 24 בינואר 2017 - 16:38

לא נעים שאני אורחת שלך ואני אגיד לך מה לעשות, אבל את חייבת לעדכן שמדובר באזהרה אמתית לחלוטין. ממכרים בטירוף הקרקרים הללו. לגמרי!! בשתי הפעמים שאפיתי – לא הספקתי לצלם… (אני מודה שהיו במטבח עוד כמה גמדים שעזרו לחיסול הממוקד… ?)
מתכון שווה בטירוף. הולכת לנסות להכין גם את הטחינה שהעלית בפוסט ישן איפה שהוא…
תודה!!! ?

השב
רחלי קרוט 24 בינואר 2017 - 19:44

איזה מהממת שאת! צלמי צלמי 🙂

השב
מיקי 1 בפברואר 2022 - 13:21

יש אפשרות לוותר על הפרג?

קמי 18 באוקטובר 2022 - 16:57

אפשר להשתמש בקמח חומוס?

השב
שומלי יפת 1 באוקטובר 2023 - 13:09

אני מוסיף זעתר

השב
רות 14 באוקטובר 2023 - 8:58

למה הקרקרים לא נשארים קריספיים אחרי זמן מה מתרככים ממש.

השב
נעם 9 באפריל 2024 - 21:05

צריך לייבש אותם עוד יותר בתנור, אולי אפילו עוד חצי שעה

השב
רחלי קרוט 15 באפריל 2024 - 21:06

תלוי באיכות התנור ובפיזור החום. כל אחד והתנור שלו העיקר שבסוף יצא קריספי.

השב
נעמי 2 בינואר 2017 - 8:39

בהצלחה רבה !

השב
רחלי קרוט 2 בינואר 2017 - 10:02

תודה רבה!

השב
ליאורה 2 בינואר 2017 - 9:43

נעים להכיר. האתר מושקע הסברים ברורים והצילומים מוסיפים. בהצלחה.

השב
רחלי קרוט 2 בינואר 2017 - 10:02

תודה רבה. כיף לשמוע.

השב
תלמה 2 בינואר 2017 - 10:09

הגעתי ממה את עושה כל היום.הקרקרים נראים נפלאים ומבטיחים,כשאהיה בסביבת איזה מטבח אצא לדרך.תודה

השב
רחלי קרוט 2 בינואר 2017 - 10:21

תודה רבה! ואשמח לשמוע איך יצא אם את מכינה 🙂

השב
אפרת 9 בינואר 2021 - 16:21

קרקרים נפלאים, אני מכינה אותם כבר כמה שנים מהמתכון של דברים בעלמה שציינת.
מאחר ולא אוכלת גלוטן החלפתי את הקמח כוסמין בקמח כוסמת אורגני ירוק של תבואות (כל קמח כוסמת אחר פחות עבד מאחר וספח יותר מדי מים) ושיבולת שועל ללא גלוטן של קוואקר ויוצא מצויין!
בלוג נהדר, מתכונים כיפים ממש,
תודה

השב
מירי 22 באוגוסט 2021 - 16:03

אפשר להמיר בקמח חומוס.

השב
בתאל 12 בדצמבר 2024 - 8:31

היי האם זה בסדר לאכול זרעי פשתן לא טחונים?

השב
לירז 2 בינואר 2017 - 10:51

איפה קונים גרעיני פשתן ? צ׳יה? זה לא דברים שמוצאים בסופר?
תודה

השב
רחלי קרוט 2 בינואר 2017 - 14:07

בכל חנות תבלינים יש. באיזה עיר את גרה?

השב
לירז 3 בינואר 2017 - 11:11

פתח תקוה

השב
חופית 26 באוגוסט 2020 - 2:49

ה, המתכון נראה שווה ביותר..
אבל השאלה שלי :
עם כל המרכיבים הכל כך טובים מוכנסים לתנור כמה מהערכים שלזה נשמרים ????
הכוונה צ׳יה ופישטן וכד׳

השב
שומלי יפת 1 באוקטובר 2023 - 13:10

אני מוסיף זעתר

השב
מיכל 1 ביוני 2020 - 20:15

כל כך טעים !!!! איזה כיף של מתכון ! תודה רבה

השב
רחלי קרוט 4 ביוני 2020 - 7:22

איזה כיף שאהבת

השב
יערה 3 בינואר 2017 - 13:54

הקרקרים מעולים , אבל הייתי מתקנת את כמות המלח, יצא לי מדיי מלוח.

השב
רחלי קרוט 3 בינואר 2017 - 19:44

כיף שאהבת. קטע, בדיוק היום מישהו אמר שהוא אוהב אותם יותר מלוחים 🙂
כנראה עניין של טעם, אני אעשה מחר שוב ניסוי למצוא את האמצע כי אם זה יוצא לא מספיק מלוח מאוד קשה להמליח אחר כך.
תודה על ההערה 🙂

השב
דיקלה 5 בינואר 2017 - 8:51

גם אצלי יצא מלוח בקטע לא אכיל…
מתכון נהדר! וממש קל להכנה, בפעם הבאה פשוט אשנה את כמות המלח
תודה!

השב
רחלי קרוט 5 בינואר 2017 - 8:56

באמת? יו, אני אתחיל לחשוב שהבעיה במלח שלי. אתמול הכנתי ויצא מוצלח. טוב, מהר מורידה את כמות המלח 🙂
תודה רבה על ההערה!

השב
יעל 5 ביולי 2024 - 10:17

אני שמתי כפית וחצי
יצא מצוין
וגם הכנתי דגם עם כוס קמח חומוס וכוס קמח עדשים יצא מעולה
משך האפיה יותר קצר 😊

השב
הדר 1 באוגוסט 2021 - 8:27

מתכון מעולה ומדוייק. הקרקרים יצאו נפלא ובאמת ממכרים, קשה להפסיק לאכול אותם, כ"כ טעים! תודה רבה!!

השב
שי 17 בפברואר 2024 - 22:14

נכון, מלוחים מידי

השב
רבקה הוכברג 5 בינואר 2017 - 12:41

שלום אני במקרה שוטטתי במחשב כי אני אוהבת לבשל ולאפות והתגלה לי עולם ומלאו אני באה מממשפחה של בשלנים ושפים, החתן שלי שף הגיס שלי שחי בברלין שף וקנודיטור מהשורה הראשונה אבל המתכונים שלך פשוט האירו את עיני ותנו לי חשק לבשל האם יש לך קונדיטוריה שאפשר לבוא לאכול מהעוגות שלך בתל אביב אשמח, אני מנהריה אבל אני מגיעה לתל אביב ותמיד מחפשת משהו מיוחד אשמח לקבל פרטים תודה רבקה הוכברג

השב
רחלי קרוט 5 בינואר 2017 - 13:31

איזה כיף. ממש שימחת אותי!
תודה שהקדשת זמן לכתוב.
ולא, אין לי קונדיטוריה, אני בעיקר רוצה שאנשים יכינו בבית 🙂

סופ"ש מקסים

השב
מאי 18 באוגוסט 2020 - 14:51

היי רחלי, האם אפשר להשתמש בפרג טחון במקום בפרג שלם?

השב
סימה 11 בינואר 2017 - 12:09

הצצתי ואני ממש בדרך להתמכר ..

השב
רחלי קרוט 11 בינואר 2017 - 13:50

יש, איזה כיף.

השב
חגית 10 בפברואר 2017 - 14:57

וואו.. האזהרה שלך היתה במקום !! קרקרים ממכרים בטירוף.. אי אפשר להפסיק לאכול מהם. תודה רבה על מתכון מנצח

השב
רחלי קרוט 11 בפברואר 2017 - 9:45

בשמחה רבה! כיף לשמוע שהצליח <3

השב
OSNAT 14 בפברואר 2017 - 14:44

תודה על אתר מקסים ומתכונים ממכרים 🙂

השב
רחלי קרוט 14 בפברואר 2017 - 18:57

בשמחה רבה. כיף שאת כאן 🙂

השב
נתן גל 5 במאי 2020 - 21:18

רחל יקירתי. אני עדיין לא הכנתי אותם ואני ער לתגובות החמות על הקרקר הזה. הבטחתי לעצמי מבעוד מועדאת כל המצרכים הנדרשים להכנה והידיים כבר מגרדות לקראת ההכנה, מחר בלי נדר.
עם זאת יש לי שאלה אחת: האם ניתן להכין מראש את הבלילה או לשמור בתנאים מיוחדים? קירור או שזה עלול לפגום בתוצאה הסופית? אלפי תודות על המתכונים הנפלאים. נשאר נאמן. נתן גל.

השב
עדיקה 15 בפברואר 2017 - 16:01

הכנתי אתמול, יצא מוצלח ממש! אני לא מאמינה שהכנתי קרקרים בבית… עד אתמול חשבתי שזה משהו שאפשר לאפות רק בצורה תעשייתית. יצא טעים בקטע ממכר כמו שהבטחת! תודה על המתכון.

השב
רחלי קרוט 16 בפברואר 2017 - 21:48

ממש שמחה לשמוע <3

השב
חיה 3 ביולי 2017 - 20:47

קודם כל תודה על המתכונים המעולים והאתר המקסים
לא אוהבים אצלי פרג (בלשון המעטה) אולי בכל זאת ניתן לוותר? או לשים משהו אחר במקום?
תודה
חיה

השב
רחלי קרוט 4 ביולי 2017 - 8:05

בטח, אפשר לוותר או להמיר בשומשום שחור.
ותודה רבה!

השב
מיכל 6 בספטמבר 2017 - 12:22

הי.
נחשפתי רק היום לאתר שלך. נראה מדליק. כך גם הקרקרים.
האם יש דרך לאפות את הקרקרים הללו ללא גלוטן? כלומר להחליף את קמח הכוסמין בקמח נטול גלוטן כמו חומוס, קינואה, אורז וכו'?
תודה

השב
רחלי קרוט 8 בספטמבר 2017 - 17:31

קמח תמי בטוח יעבוד, השאלה אם גם קמחים אחרים, אולי קמח עדשים. מבטיחה לבדוק בקרוב

השב
שני דליות 3 באוקטובר 2017 - 21:28

היי
האם אופים את התבניות יחד? אחת למעלה ואחת למטה?

השב
רחלי קרוט 4 באוקטובר 2017 - 7:11

מאוד תלוי בתנור שלך וכמה הוא מוצלח. שלי די גרוע אז הוא לא אופה טוב ב-2 קומות אז אני אופה פשוט ב-2 נגלות.
אם את אופה ביחד תחליפי באמצע האפייה את המיקום שלהן.

השב
פז 5 במרץ 2020 - 10:43

היי,
1. מאיפה משיגים אבקת שום? האם חובה?
2. שיבולת שועל דקה – הכוונה לשיבולת שועל מהירת הכנה?

השב
רחלי קרוט 6 במרץ 2020 - 22:27

יש אבקת שום בכל סופר במדף של התבלינים.
וכן, בדיוק לזה הכוונה 🙂

השב
דר 11 באוקטובר 2023 - 11:51

מכיוון שצריך תעסוקה, חוץ מחדשות, כדי לא לחשוב יותר מדי הכנתי שוב. לחצי כמות הוספתי קימל והפעם אחרי 20 דקות חתכתי ונתתי לזה זמן יצא מעולה.
בתקוה לימים טובים ובשורות טובות 🙏

השב
אורנה 14 בנובמבר 2017 - 17:00

היי הקרקרים נראים מעולה. אפשר ךהכין עם קמח חומוס? הבן שלי טבעוני…

השב
שרה 12 בדצמבר 2017 - 10:37

אפשר להקפיא את הקרקרים?

השב
Miti 16 בינואר 2018 - 21:53

אפשר לוותר אבל האבקת שום?

השב
רחלי קרוט 17 בינואר 2018 - 8:11

כן, אין בעיה

השב
תמרי 23 בינואר 2018 - 11:24

היי רחלי,
מה שלומך?
המתכונים שלך מקסימים!
הכנתי את הקרקרים ובאותו יום הם היו מעולים אך לאחר יום במיכל זכוכית אטום הן נהיו בלתי אכילים-יבשים וללא קרנצ'יות-רציתי לדעת למה…
תודה!

השב
ליהי 3 בפברואר 2018 - 19:11

אמנם רשמת לא לוותר על הפרג אבל לא מצאתי בתאילנד..
תחליף או ויתור.??
שבוע מעולה

השב
רחלי קרוט 3 בפברואר 2018 - 20:59

עוד שומשום. ברור שלא לוותר עליהם 🙂

השב
ליאת 7 במרץ 2018 - 11:07

הכנתי את הקרקרים והם חוסלו!!!! מתכון קל ומעולה.
תודה רבה! איך כמוך!
כל דבר שהכנתי והכנתי הרבה מתכונים – פשוט מעולים ומדוייקים!

איזה כיף

השב
רחלי קרוט 7 במרץ 2018 - 20:48

שאת משמחת! איזה תגובה כיפיית <3

השב
זויה 8 במרץ 2022 - 18:28

האם ניתן להשתמש בשיבולת שועל עבה?

השב
נופר 2 במאי 2018 - 16:51

היי… ניתן להשתמש בקמח כוסמין מלא?

השב
רחלי קרוט 3 במאי 2018 - 6:12

כן, אין בעיה

השב
מאיה 10 במאי 2018 - 11:57

הקרקרים האלה מדהימים!! כל כך פשוט ונעים להכנה ויוצא תענוג!! שלא נדבר שזו פצצת בריאות מטורפת.
תודה רבה לך יקירה! את נהדרת

השב
תמר 2 ביוני 2018 - 23:40

שלום. קודם כל פירגון ענק ! הקרקרים יצאו פשוט מעולים ונטרפו מהר .. 🙂
הכנתי מקמח כוסמין מלא, ועם גרעיני דלעת במקום שקדים פרוסים, וגם עם שום אמיתי כי לא היתה לי אבקת שום. יצא פשוט נהדר !
הדבר היחיד זה שהכמות של המלח גדולה מדי… פעם הבאה אוריד (כי ברור שתהיינה עוד הרבה פעמים….)
אבל חוץ מזה פשוט מושלם.
תודה רבה ! את אלופה

השב
רחלי קרוט 3 ביוני 2018 - 20:36

ממש ממש שמחה לשמוע! ותודה על ההערה, לגמרי אבדוק את זה שוב <3

השב
זהבה 10 ביוני 2018 - 8:53

כל כך פשוט להכנה וכל כך טעים, תודה רבה רחלי

השב
רחלי קרוט 11 ביוני 2018 - 7:31

באהבה רבה <3

השב
עדנה 4 ביולי 2018 - 22:09

אני הוספתי גבינת פרמזן מגוררת. יצא מעולה!!! תודה למתכון המדהים!

השב
אורית 27 ביולי 2018 - 0:09

שלום רחלי, האם ניתן לקבל את הכמויות במשקל?
תודה!

השב
תמר 8 באוגוסט 2018 - 13:15

אחד המתכונים השימושיים שיש! מכינה את זה כבר מס' פעמים וכולם עפים על זה בטירוף, אפילו סבתא שלי שבד"כ לא פתוחה לדברים מהסוג הזה אהבה את זה ממש. תודה 🙂

השב
טלי 20 באוקטובר 2018 - 7:50

היי רחלי האם אפשר להשתמש רק הקמח רגיל? באיזה כוס את משתמשת 240? תודה רבה

השב
שני 2 בדצמבר 2018 - 7:09

הי. אפשר במקום השקדים קינואה? טעמתי לפני כמה זמן קרקרים דומים מעלפיםם שהיה בהם קינואה פישתן ציה ואולי גם פרג..

השב
רוני 26 בדצמבר 2018 - 13:05

כמה זמן אפשר לשמור במקרר? או מקפיא?

השב
שרון 15 בינואר 2019 - 16:28

מלוחים בטירוף! בלתי רגיל בעליל

השב
פנינה 16 בינואר 2019 - 19:55

הי רחלי,
נראה טעים ביותר! אני רוצה להכין את הקרקרים האלו היום, אבל אין לי לא פשתן ולא ציה. ציה- כתבת שאפשר לוותר. אך מה לשים במקום הפשתן?
אשמח לשמוע בהקדם ותודה ענקית!

השב
רחלי קרוט 17 בינואר 2019 - 8:24

אפשר לוותר לגמרי ואפשר להמיר בכמות זהה של שומשום או פרג שלם

השב
ליבי 23 בפברואר 2019 - 22:18

וואוו!!! אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות ואני מכינה מלא דברים, אבל הקרקרים האלו זה משהו לא רגיל.. מדהימים מומלץ מומלץ מומלץ . תודה רבה!

השב
רחלי קרוט 24 בפברואר 2019 - 8:01

ממש ממש שמחה לשמוע! תודה שחזרת לשתף.

השב
מירב 3 במרץ 2019 - 3:08

הכנתי אתמול, יצא ממש טוב, כיף ליום שבת!
לגבי מלח- שמתי כף שטוחה כמו במתכון ויצא בול.
אם כי השתמשתי בכוס חד"פ של שתיה חמה ולא בכוס מדידה.
הכמות עדיין יצאה לשתי תבניות בדיוק.
ורק מה שקצת ביאס, זמן האפייה היה לי מאוד ארוך. פעם הבאה לא אתעצל ואעשה שתי נגלות.
שבוע טוב, ומלא אפייה מוצלחת, כמו זאת!

השב
עינת 17 במרץ 2019 - 16:47

עשיתי את הקרקרים אבל לא היה לי צייה ולא גרעיני חמנית ולשקדים ולא פרג אבל בכל זאת יצא טעים מאוד, רק שפעם הבאה אני יפחית בזרעי פשטן כי לפי דעתי הם דומיננטיים מידי במתכון הזה,
תודה

השב
קארין ראובן 7 במאי 2019 - 7:45

היי רחל
שאלה: אם אני רוצה להוסיף קצת גבינת צ'דר לדעתך זה יכול להוסיף לטובה? אם כן מה הכמות והאם זה במקום משהו אחר?

תודה
וכבר הכנתי אותם עם כוס קמח ללא גלוטן ויצא סוף הדרך, לא מרגישים בהבדל

השב
מיכל 28 במאי 2019 - 12:55

כמה זמן נשמרים בקופסא אטומה?

השב
טל 20 ביוני 2019 - 13:30

היי! הכנתי כמה פעמים ויצא מוש!
אתמול הכנתי שוב וכבר נשנשתי בלילה והיו קראנצים ומעולים
היום הבאתי לעבודה בגאון – אבל הם כבר היו ממש לא קראנצ'ים ויבשים…
איפה טעיתי?

השב
אביגיל 23 בספטמבר 2019 - 23:19

הי נראה מדהים, יש לך אולי גם מתכון לקרקר פריך בסגנון פתית??

השב
רעות 3 במרץ 2020 - 12:48

הי רחלי הקרקרים מעולים.רציתי לדעת כמה זמן הם נשמרים בקופסא אטומה ?
תודה

השב
רחלי קרוט 6 במרץ 2020 - 22:36

גם שבועיים הם יכולים להחזיק בקופסה סגורה

השב
פרידה 30 בנובמבר 2022 - 21:08

היי
גם לי זה קרה, באותו יום הקרקרים קרנצ'ים,
יום למחרת גלל וכלל לא, למרות שאחסנתי בצנצנת ואקום יבשה.
מה הסיבה?

השב
מיכל 3 במרץ 2020 - 21:06

הי רחלי
רוצה להכין למשלוחי מנות- אפשר להכין שבוע מראש ולהקפיא?

השב
רחלי קרוט 6 במרץ 2020 - 22:35

לא צריך להקפיא, שימו בקופסה סגורה זה נשמר מעולה.

השב
תמר 16 במרץ 2020 - 13:00

יעבוד עם קמח כוסמין מלא?

השב
dana 21 במרץ 2020 - 21:08

הי, הכנתי ויצא נהדר, יופי של מתכון! תודה

השב
שירה 1 במאי 2020 - 14:53

היי רחלי,
יוצא מעולה.
הכל מדוייק! כמו כל המתכונים שלך. א ל י פ ו ת 🙂
רוצה להכין שוב ונתקעתי בלי קוואקר – יש פתרון?

השב
אילנה קוסטיקה 4 במאי 2020 - 18:30

היי רחלי,
עשיתי את הקרקרים בעבר לפי הוראות דומות (פחות זמן תנור) והייתי צריכה להמשיך שוב ושוב עד לתוצאה ראויה.
עשיתי לפי ההוראות הברורות והבהירות שלך ויוצא מצויין. תודה רבה! והאתר? נראה נהדר.

השב
בילי 11 ביוני 2020 - 13:06

ראיתי.. נדלקתי.. הכנתי…
אבל לא באמת האמנתי לך שזה ממכר…
😊
בפעם הבאה נא לסמן באדום את ענין הממכר…
לצנצנת נכנסה רק חצי מהכמות..
את החצי שני חיסלתי בדרך…

השב
עדי 24 ביוני 2020 - 10:11

נראה אששש (כרגיל)
אפשר להוסיף פרמזן?
ולגבי פרג- איזה? הנקודות ששמים על לחם?

השב
קתרין 24 ביוני 2020 - 17:12

תודה רבה על מתכונים מושלמים.
ממש התמכרתי לבלוג הזה.
הכנתי כרגע את הקרקרים וזה גאוני!
לצערי יצא מממשש מלוח, בפעם הבאה אפחית את הכמות ומניחה שיצא מושלם.

השב
רינה 3 באוגוסט 2020 - 14:51

היי רחלי, רוצה להכין את הקריקרים… נראים אש. האם אפשר משהו אחר במקום שיבולת שועל? (בגלל רגישות)

השב
רחלי קרוט 4 באוגוסט 2020 - 22:49

חצי כוס קמח מכל סוג

השב
מיכל 6 באוגוסט 2020 - 20:33

וואיייי יצא אש!!! אחלה מתכון!!❤
אבל חריףףף😂

השב
רחלי קרוט 8 באוגוסט 2020 - 15:24

חח הן אכן מעט חריפים, מאוד תלוי בתבלינים שלך ובכמות ששמים (הכי חשוב להשתמש בכפיות מדידה).

השב
רונית 19 באוגוסט 2020 - 10:26

היי
האם אפשר במקום שיבולת שועל להוסיף גרגרי אמרנט טחונים ובמקום קמח כוסמין קמח טף?

השב
אביטל אלישע 2 בספטמבר 2020 - 20:02

מתכון נהדר! הפך להיות קבוע אצלי בבית. אפילו הילדים מנשנשים בהנאה. תודה רבה! שאלה- האם תדעי לומר כמה קלוריות ב -100 גר' בערך?

השב
נאוה אמיתי 5 באוקטובר 2020 - 13:13

שלום רחלי
האם אפשר לשים קווקר רגיל ולא דק?

השב
טלי 12 בינואר 2021 - 10:21

אני שמה קוואקר רגיל אבל טוחנת אותו.

השב
shlomit 12 בדצמבר 2020 - 12:49

הכמות הספיקה לי לתבנית אחת. מה לא עשיתי בסדר?

השב
אילנה 21 בדצמבר 2020 - 21:01

מוכנה לפינת התגובה הפעורה?
אפשר להוסיף במרכיבים לגרעיני החמניה את המילה קלופים? 🤦
אמרתי למוכר שזה לא יכול להיות שזה עם קליפה, מזל שהוא הבין אותי 😂
ממני, שלא מבינה בפיצוחים בכלל..

השב
טלי 12 בינואר 2021 - 9:33

מתכון מעולה. מכינה אותו שוב ושוב. כל מי שטועם את הקרקרים דורש, ומקבל את המתכון.

השב
גוני 1 בפברואר 2021 - 12:45

אוף! יצא מהתנור אבל נדבק לנייר אפייה? מה עשיתי לא טוב?
חוץ מזה יצא ממש טעים אבל הייתי צריכה לזרוק הכל כי אי אפשר להפריד מנייר האפייה

השב
לי 12 בפברואר 2021 - 18:48

האם אפשר לוותר על השיבולת שועל או לטחון שיבולת שועל עבה?

השב
הילה 14 ביוני 2021 - 14:26

ואאאוו קרקרים מעולים!! יצא מוצלח וטעים מאוד! תודה רבה

השב
נני 29 ביוני 2021 - 16:52

מעולים אבל מאוד מאוד מלוחים!!!

השב
נועה 25 בנובמבר 2021 - 19:57

עם בטעות התבלבלתי בין הצ'יה לגרעיני פשתן כמה זה נורא?

השב
איריס 7 בפברואר 2022 - 20:28

טעים מידייייי למה הכנתי🤣🤣🤣

השב
רחלי קרוט 10 בפברואר 2022 - 7:35

חחחחחח מהממת

השב
שרי 20 בפברואר 2022 - 22:54

וואוווו ממכרר,😋😋
לא עומדת בזה..אני אשכרה אוכלת ישירות מהתנור…🙈
הכפלתי כמויות מלכתחילה..(מכירה טוב מאד ת'נפשות הפועלות…)
השתמשתי בקמח כוסמין ובמקום צ'יה ופיתשן שמתי קימל וגרעיני דלעת
יצא פשוט חלומיי
תודה יקרה❤

השב
גל 1 במרץ 2022 - 21:42

נראה מעולה!!! יש אפשרות להקפיא את הקרקרים?

השב
שרי 10 במרץ 2022 - 23:31

ושוב אני כאןןן 😝
והפעם בחרתי להכין את המתכון הממכר הזה למשלוחי מנות,
מקווה שישאר מה לשלוח…
לבנתיים לפי התחזית זה 3 חתיכות לפה ואחד לאריזה..
תודה על מתכון קליל וטעיםם אשש
💖

השב
עינת 12 במרץ 2022 - 23:44

תודה רבה על המתכון!
שאלה: האם זה קריטי לשטח עם ידיים רטובות ? אפשר עם כף?
לצערי אני לא מצליחה לשטח לאותו הגובה ואז הצדדים נאפים והאמצע פחות…

השב
אביב ליאב 21 באוקטובר 2022 - 12:54

היי רחלי
האם אפשר לוותר על הפרג?

השב
משכית 16 בפברואר 2023 - 19:26

היי:) האם ניתן להשרות את הציה קודם כדי שתספח נוזלים ואז להכין? הבנתי שככה היא יותר בריאה…
תודה רבה!

השב
ענת 17 ביולי 2023 - 19:35

שלום
הקרקרים המעולים לא שורדים יותר מיומיים. מכינה פעמיים בשבוע. שאלה לגבי ערכים תזונתיים. הילדים שלי מקפידים על מזון בריאותי. המרכיבים מעולים בריאותית אך האם ניתן לומר שהערך הקלורי שלהם לא גבוה? מכינה מקמח כוסמין.
תודה על המתכונים המעולים והמפורטים.

השב
SharonTalya 30 באוגוסט 2023 - 16:17

WOW WOW WOW it is addictive, thank you so much 😍🥰🥰

השב
שומלי יפת 1 באוקטובר 2023 - 12:24

אני מוסיף זעתר

השב
מיכל 4 בדצמבר 2023 - 14:13

הי, ילד אלרגי, במה אפשר להמיר את השומשום? גרעיני דלעת?

השב
דגנית 30 בדצמבר 2023 - 11:46

היי
צריך לטחון את הפשתן ? או שאפשר להשתמש כמו שהוא ?

השב
מור 28 בספטמבר 2024 - 22:52

אפשר להכניס לתנור את שתי התבניות ביחד?

השב
נירית 1 באוקטובר 2024 - 8:48

מה אפשר להחליף במקום הקמח לקרקר ללא גלוטן?

השב
רחלי קרוט 2 באוקטובר 2024 - 8:06

עדיף להכין מתכון אחר המתכון הזה לא מותאם לזה.
יש בבלוג הרבה מתכונים לקרקרים ללא קמח.

השב
ליבי 29 בינואר 2025 - 19:15

היי רחלי. חיפשתי מתכון לקרקרים ממכרים והם אכן כאלה!!
במקום שקדים ופרג הוספתי קצח וגרעיני דלעת. איזה ריח ניחוח יש בבית כרגע ….והטעם מושלם.
חבל שאי אפשר לצרף תמונה.

השב
אורטל 28 במרץ 2025 - 19:43

לא לפחד לשטח בתבנית עד הסוף אני פחדת ובאמצע באמת יצא עבה מידי. מצטרפת למלח הייתי מצמצמצת בחצי . וכן להזהר עם הנשנשת (:

השב

השאר תגובה

Send this to a friend