קוביות טראפלס שוקולד ולוטוס מ-3 מצרכים

Posted on

יש לכם שוקולד בבית? ומה לגבי עוגיות לוטוס פריכות? אז קבלו את השידוך האולטימטיבי בינהם שהופך תוך דקה וחצי לקוביות טראפלס אדירות שאפשר להכין גם בגרסה טבעונית/פרווה.

ממליצה לכם להכפיל כמויות ולשמור קופסה עם קוביות כאלה לכל רגע שאתם זקוקים למשהו שימתיק קצת את היום.

ואגב קורונה, את הטרפאלס האלה ממש כיף להכין עם ילדים. תנו להם לערבב את השוקולד (וגם קצת לטעום), לשבור את עוגיות הלוטוס וגם לעטר למעלה בעוגיות או בכל קישוט אחר שאתם אוהבים כמו שומשום או קוקוס קלוי ואפילו סוכריות צבעוניות יעשו פה את העבודה וישמחו.

ביס שמשלב קרמיות מהשוקולד ופריכות מהעוגיות

קוביות טראפלס שוקולד ולוטוס מ-3 מצרכים

מצרכים (לתבנית אינגליש קייק):
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
125 מ”ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה או קרם קוקוס
10 עוגיות לוטוס + 2 נוספות לעיטור

אופן הכנה:
– קוצצים את השוקולד גס ושופכים מעל את השמנת. מעבירים למיקרו לדקה ומערבבים היטב עד שנוצר רוטב שוקולד חלב ומבריק. אם צריך מכניסים שוב למיקרו ל-30 שניות. מניחים בצד ל-10 דקות כדי שהשוקולד לא יהיה חם מדי.
– שוברים עוגיות לוטוס לחתיכות בגודל 2 ס”מ בערך ומוסיפים לשוקולד. מערבבים היטב.
– מניחים פס נייר אפייה בתחתית תבנית אינגליש קייק ומעבירים את השוקולד עם הלוטוס. מיישרים.
– שוברים 2-3 עוגיות לוטוס נוספות ומפזרים מעל.
– מעבירים למקרר ל-5 שעות או עד 5-6 ימים וחותכים לקוביות בגודל שאוהבים. שומרים במקרר בקופסה סגורה.

תראו איזה יופי הן מנוקדות גם בפנים. אגב, את כל התבנית שהכנתי זללתי לבד 🙂

הערות ושדרוגים
– אפשר להוסיף לטראפלס שוקולד, אחרי ההמסה, 2 כפות ממרח לוטוס או טחינה גולמית או חמאת בוטנים או ממרח שקדים + 4 כפות שמנת מתוקה.
– רוצים לשדרג? מוסיפים לטראפלס שוקולד, אחרי ההמסה, 2-3 כפות שומשום קלוי או פקאנים קצוצים או אגוזי מלך קצוצים או קוקוס קלוי.

10 תגובות

  1. לן says:

    אפשר להחליף את השמנת המתוקה במשהו חוץ מקרם קוקוסים? חלב נגיד ?

  2. כלילה says:

    נראה מעולה! מיד מכינה עם הבנות
    לאיזו גודל תבנית זה מתאים? כתבת לשפוך אינגליש קייק (גדולה?) ואצלך שמת בתבנית שונה שנראית גדולה יותר..

    1. דלית says:

      גם אני מצטרפת לשאלה

      1. זהבה says:

        היי, אפשר להחליף את השמנת המתוקה בריצ’ פרווה?

    2. אני says:

      אני לא רואה שהיא ענתה על השאלה יש תשובה לזה?

  3. מורן ברקוביץ says:

    נראה מעולה! יעבוד עם אוראו במקום לוטוס?

  4. אליאן says:

    אפשר לדעת מאיפה התבנית המהממת הזו???

  5. עומר says:

    טעים מאוד! השתמשתי בשוקולד 85 אחוז והייתי צריך לשים יותר שמנת מתוקה בכדי שיווצר הקרם

  6. תמי says:

    הכנתי אתמול בגרסה הפרווה עם קרם קוקוס ויצא פשוט וואו.

    1. רחלי קרוט says:

      הכי משמח ♥

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend