רול חסה במילוי סלט עוף

Posted on
רול חסה במילוי סלט עוף

רול חסה במילוי סלט עוף – אני מבטיחה לכם שלא תרגישו את היעדר הלאפה או הטורטייה.

שיטת ההגשה הזו, הופכת בעצם את הסלט לסוג של לאפה משביעה ומספקת ואני מבטיחה לכם שתתאהבו.

מי שרוצה ניתן להכין רק את הסלט ולאכול אותו פשוט כפי שהוא. יוצא מושלם.

לצפייה בסרטון הכנה לחצו כאן – רול חסה במילוי סלט עוף

רול חסה במילוי סלט עוף
רול חסה במילוי סלט עוף
רול חסה במילוי סלט עוף
אפשר להכין רק את הסלט – הוא מעולה ממש.

רול חסה במילוי סלט עוף

מצרכים (ל-4 רולים נדיבים):
1 מלפפון גדול או 2 קטנים
1 גזר  גדול או 2 קטנים, קלוף
1/2 בצל סגול, קלוף
7-8 פילה עוף
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1/2 פלפל צ׳ילי
1/3 כוס בוטנים מומלחים
10 עלי נענע
חופן (כמה שנכנס ביד) עלי פטרוזיליה וכוסברה

רוטב:
4 כפות חמאת בוטנים
3 כפות טחינה גולמית
1 כפית מייפל
1 כפית מיץ לימון
מלח לפי הטעם
1/2 עד 2/3 כוס מים קרים

וגם:
חסה אייסברג (העגולה שדומה לכרוב)

אופן הכנה:
– מבשלים את העוף בתוך מים עם מלח ושמן זית במשך חצי שעה. מוציאים ומפרקים לחתיכות קטנות. אתם יכולים להוסיף למים גם 1 כף אבקת מרק עוף שמוסיפה לעוף מליחות נעימה וטובה אבל לא חובה.
– יוצרים רצועות של גזר ומלפפון בעזרת קולפן.
– חותכים את הבצל לרצועות דקות מאוד ופורסים את הצ׳ילי לטבעות דקות. חשוב לפרוס דק כי אנחנו לא רוצים שהטעם שלהם ישתלט.
– מעבירים את כל מצרכי הסלט לקערה גדולה. כולל הבוטנים ועשבי התיבול.
– מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב. מתחילים עם חצי כוס מים ואם צריך מוסיפים עוד קצת.
– מזלפים רוטב על הסלט בכמות שאוהבים ומערבבים.
– פותחים עלה חסה גדול, ממלאים בנדיבות וסוגרים עם עלה החסה הפתוח. עוטפים עם נייר אפייה ומהדקים היטב. חותכים ומגישים.

רול חסה במילוי סלט עוף
רול חסה במילוי סלט עוף

הערות ושדרוגים
– אני ממש ממליצה לא לוותר כאן על הבוטנים הם מוסיפים קראנצ’יות כיפית.
– מרגע המילוי של החסה צריך לאכול את זה בשעה שעתיים הראשונות. אם אתם רוצים להכין מראש אפשר להכין את הסלט ולשמור במקרר (עדיף בלי הרוטב) ואז לפני ההגשה רק להוסיף רוטב ולמלא בתוך החסה.
– אני השתמשתי בפילה עוף ולא בחזה עוף אבל אין בעיה להכין גם עם פרגיות או חזה עוף שלם. עדיף לא חזה עוף שכבר שיטחו לשניצל כי הוא מתייבש מהר בבישול.
– במקום עוף אפשר לקחת 2-3 פילה דג שאוהבים ולאפות בתנור עם קצת מלח ושמן זית במשך 10-15 דקות ואז לפרק ולהוסיף לסלט.
– לא צריך להוסיף את כל הרוטב לסלט, אני אוהבת להוסיף חלק ממנו ואת השאר לשמור בקערה או צנצנת ואז במידת הצורך אני טובלת את הרול בתוך הרוטב.
– אל תוותרו על הנענע אם אתם יכולים. היא מאוד מוסיפה פה. אם ממש אין לכם אני מרשה לכם לדלג עליה.
– יש לכם בבית עירית או בצל ירוק? אפשר לקצוץ דק ולהוסיף לסלט.

4 תגובות

  1. טל says:

    וואווו נראה נדיר אני יכין לי ולבעלי את פשוט אלופה אין עליך המתכונים שלך שווים אחד אחד❤️
    “עם ישראל חי”

  2. אמיר says:

    האם אפשר להקפיץ את העוף ולא לכבס?

  3. ספיר says:

    יש תחליף צמחוני לעוף? נראה ככ טעים בא לי להכין ואני צמחונית..

  4. שיפמן says:

    אפשר בבקשה לדעצ מה משקל העוף?

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend