טראפלס שוקולד לבן ופיסטוק מ-4 מצרכים

Posted on
טראפלס שוקולד לבן ופיסטוק

הכדורים האלה, שמתמוססים בפה, הם קינוח נהדר כשמאחרים ורוצים להרשים בלי הרבה מאמץ או כשרוצים לקנח עם משהו קטן אבל עשיר בטעם. והכיף הגדול? אפשר להכין אותם גם 3 ו-4 ימים לפני ההגשה.

אם אתם אוהבים שוקולד לבן אתם תתאהבו בהם. ואם אתם אוהבים פיסטוק אתם בכלל תתרגשו מהשילוב.

טראפלס שוקולד לבן ופיסטוק
שילוב גן עדן
טראפלס שוקולד לבן ופיסטוק
אפשר להשתמש בשמנת להקצפה או שמנת מתוקה או שמנת לבישול

טראפלס שוקולד לבן ופיסטוק בציפוי קוקוס

מצרכים:
350 גרם שוקולד לבן
125 מ”ל (1/2 מיכל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן
1 כף גדושה מחית/חמאת פיסטוק
קוקוס לבן לציפוי

אופן הכנה:
– בקערה שמתאימה למיקרו שמים שוקולד, חמאת פיסטוק ושמנת וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים בין לבין עד שנוצר רוטב חלק. אם הרוטב טיפה נשבר בגלל החום אפשר להוסיף כמה כפות של שמנת מתוקה קרה ולערבב היטב היטב וזה יתאחד.
– מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים או למשך הלילה.
– יוצרים כדורים בכל גודל שאוהבים מהשוקולד ומגלגלים בקוקוס.
– שומרים במקרר עד להגשה.

טראפלס שוקולד לבן ופיסטוק
טראפלס שמתמוססים בפה

הערות ושדרוגים
– למראה מפונפן יותר אפשר לפזר מעל קצת פיסטוקים קצוצים.
– במקום קוקוס לבן אפשר לגלגל את הכדורים באבקת סוכר או בכל אגוז קצוץ דק דק.
– במחית חמאת פיסטוק אפשר לשים חמאת בוטנים, חמאת שקדים או טחינה גולמית. ואפשר גם לוותר אם לא אוהבים.
– ניתן להחביא בתוך הכדורים אגוז לוז קלוי או פקאן או פיסטוק שלם קלוי.
– המתכון בשיתוף השף הלבן.

15 תגובות

  1. שירה says:

    היי. בוקר טוב ותודה על המתכון. יש לי מחית אגוזי לוז. יכול להתאים?

    1. רחלי קרוט says:

      ממש ממש תשתלב מעולה! רעיון נפלא

  2. רויטל says:

    היי, איך מכינים מחית פיבטוק?

  3. רויטל says:

    היי, איך מכינים מחית פיסטוק?

    1. רחלי קרוט says:

      טוחנים פיסטוקים עד שהם הופכים למחית. יש כמובן לרכוש את זה מוכן.

  4. leibovici says:

    אפשר להחליף לשוקולד מריר

    1. רחלי קרוט says:

      בהחלט אפשר. רק חשוב להגדיל את השמנת ל-200 מ”ל

      1. ענת כהן says:

        ערב טוב
        כמה כדורים יוצאים פחות או יותר מהכמות הזו?

    2. leibovici says:

      תודה רבה

  5. מור says:

    עד כמה זמן יכול להשאר במקרר?

  6. ליאן חיטוב says:

    לכמה טראפלסים זה מספיק?

  7. זיוה says:

    ראשית תודה על המתכונים המושלמים שלך.
    האם ניתן להקפיא…? ואם כן לכמה זמן?

  8. הילה says:

    היי זה נראה נפלא. האם יכול לעבוד עם מחיות נוספות?
    ראיתי שכתבת לגבי יחס השמנת לשוקולד מריר, מה לגבי שוקולד חלב?

    תודה

  9. Mor says:

    מה לעשות אם אחרי הקירור הבלילה עדיין נוזלית ואי אפשר לעשות ממנה כדורים?

  10. סילביה says:

    נראה מעולה! תודה! 🙂
    ניתן להשתמש בשמנת 32%?

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend