משולשי האלים מ-3 מצרכים! משולשי קדאיף במילוי פרומעז עם דבש

Posted on
משולשי האלים - משולשי קדאיף במילוי גבינה עם דבש

3 מצרכים, זה הכל. זה כל מה שצריך כדי להכין את העונג הזה. אטריות קדאיף שמוצאים היום בכל סופר (יש גם במקפיאים וגם במדפים – שניהם מעולים פשוט להפשיר קודם במידה וזה קפוא), משולשי פרומעז שתנובה השיקו השנה והעפתי עליהם גם כי אני אוהבת את הגבינה הזאת אבל גם כי לא צריך לפתוח גליל, לפרוס ואז לחשוב איך לסגור אותו – גאוני! ודבש שמחבר את הטעמים ומוסיף מתיקות כיפית.

ואגב, אפשר להגיש את משולשי הפרומעז גם מעל סלטים או לצפות אותם כמו שניצל, לטגן ולהגיש כמנה ראשונה או עם סלט עלים. בקיצור, חגיגה.

כל מה שנשאר זה רק לנסות ולתאר לכם את הביס הזה שמשלב קראנצ’יות ממכרת, גבינה חמה נמסה ודבש מתוק שניגר על הכל ואז לרוץ להכין עוד נגלה כי שלי כבר נגמרה וארוחת החג ממש עוד רגע.

ואל תשכחו לספר לי איך יצא 🙂

משולשי האלים - משולשי קדאיף במילוי גבינה עם דבש
משולשי האלים – משולשי קדאיף במילוי גבינה עם דבש
משולשי האלים - משולשי קדאיף במילוי גבינה עם דבש
באמת גבינה אדירה

והנה סרטון הכנה שתוכלו לראות איך לעטוף את הגבינה בקדאיף

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raheli Krut | Krutit (@raheli)

משולשי האלים – משולשי קדאיף במילוי גבינת פרומעז

מצרכים (ל-16 משולשים):
150 גרם (בערך 1/3 חבילה) אטריות קדאיף – מופשרים במידה וקפוא
2 חבילות משולשי פרומעז COLLECTION
1/2 כוס דבש
1/2 כוס פיסטוקים קצוצים דק
תרסיס שמן זית או 80 גרם חמאה מומסת

אופן הכנה:
– מניחים פס של אטריות קדאיף על משטח העבודה ומתיזים תרסיס שמן זית על האטריות או מברישים בחמאה.
– מניחים משולש של גבינת פרומעז בתחתית האטריות (ראו סרטון הכנה) ומגלגלים עד שהגבינה עטופה היטב.
– מתיזים שוב תרסיס שמן זית על האטריות מעל. מקפידים שלא יהיה חלק יבש בלי שמן.
– מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 25-35 דקות או עד שהמשולשים זהובים ממש.
– כשמשולשי הקדאיף יוצאים מהתנור מזלפים מעל דבש בנדיבות ומפזרים פיסטוקים.
– מגישים חם או חמים (אפשר לחמם שוב בתנור לפני ההגשה).

משולשי האלים - משולשי קדאיף במילוי גבינה עם דבש
משולשי האלים – משולשי קדאיף במילוי גבינה עם דבש

הערות ושדרוגים
– ניתן לתבל את משולשי הקאדיף, לפני האפייה, בפלפל שחור, צ’ילי גרוס, עלי טימין או אבקת שום.
– אם לא מצאתם את משולשי הפרומעז תקנו פרומעז בגליל ותחתכו לפרוסות וכל פרוסה תחתכו לחצי ירח.
– במקום פרומעז אפשר להשתמש גם בחמד (5% או 16%) ואפשר גם להוסיף קצת פתיתי מוצרלה.
– רוצים לשדרג? אפשר לשים מעל משולש הפרומעז, לפני העיטוף עם הקדאיף, גם קצת ריבת עגבניות או ריבת בצל או מעט פסטו.
– רוצים להכין יום לפני או כמה שעות קודם להגשה? פשוט מכינים הכל כולל האפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות לפני ההגשה.
– המתכון בשיתוף תנובה.

  • לשתף זה כיף

15 תגובות

  1. א says:

    אגב, למי שיודע לספור, זה לא 3 מצרכים. סורי…

    1. אני says:

      כמה עלוב וריקני …הרגשת צורך עז לכתוב ולהגיב אז קחי את זה למקום טוב.
      אףףףףף כמה מירמור

  2. אופק says:

    תודה על השיתוף נראה מצוין. מה ניתן למלא והוא לא חלבי?

  3. עדי says:

    האם רק דבש לא יהיה סמיך מידי לרוטב או שיש לדלל או לערבב עפ משהו אחר?

    1. סמי says:

      אין צורך לדלל.
      מתכון גאוני! פשוט להכנה ועם נוכחות במיוחד על צלחת צבעונית;)

  4. Keren says:

    נראה נפלא! באיזו גבינה אפשר להחליף אם אין בנצא פרומעז? לתושבי חוץ 🙂

    1. רחלי קרוט says:

      חמד או פטה או בולגרית ♥

      1. מיה says:

        האם אפשר להשתמש באטריות קדאיף יבשות? איך משתמשים בהן?

  5. Keren says:

    תודה רבה

  6. מיה says:

    האם אפשר להשתמש באטריות קדאיף יבשות? איך משתמשים בהן?

  7. חמדה says:

    לא צריך לערבב את האטריות עם שומן כמו חמאה ?

  8. Moksha says:

    הי, אני גרה בחול, ואין למצוא אטריות קדאיף כאן,,,האים יש איזה רעיון לתחליף ? משהו שדומה לקדאיף? תודה רבה

  9. לאה says:

    היי אפשר להכין עם משולש גבינה מתכת?

  10. נינט says:

    טעים בטירוף. תודה
    כמה קלוריות בערך יש במשולש מוכן כזה?

  11. אילנה גורן says:

    האם אפשר להכין מראש ולהקפיא?

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend