ביצת הפתעה פררו רושה

Posted on
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים (26 votes, average: 3.19 out of 5)
Loading...

מצרכים למוס נוטלה:
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
4-5 כפות ממרח נוטלה

שכבת טראפלס שוקולד ונוטלה:
100 גרם שוקולד מריר
125 מ”ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה 38%
כף גדושה ממרח נוטלה

לתחתית ולעיטור:
חבילת עוגיות אוראו + חבילת מיני אוראו לקישוט
20 אגוזי לוז
חבילה קטנה פררו רושה
אופציונלי: שמנת מתוקה 38% + 2 כפות אבקת סוכר (להכנת קצפת לעיטור)

אופן הכנה:
– מניחים בקערת המיקסר, עם וו הקצפה, את השמנת ומקציפים במשך 2 דקות עד שמתקבלת קצפת רכה. מוסיפים את הנוטלה וממשיכים להקציף עד שמתקבלת מוס יציב.
– טראפלס שוקולד נוטלה: בקערה קטנה מניחים את השמנת והשוקולד וממיסים במיקרו ומערבבים היטב עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק. מוסיפים את הנוטלה ומערבבים היטב.
– קולים במחבת, ללא שמן, את אגוזי הלוז עד הזהבה קלה.
– הרכבה:  מפוררים בתחתית כל ביצה עוגיית אוראו.
– מזלפים עד ל-3/4 גובה מהמוס ומניחים מעליו מהשוקולד המומס עם הנוטלה עד לגובה תחתית הביצה. מעבירים למקרר לשעה.
– חותכים את הפררו רושה לחצאים ומניחים מעל השוקולד. מעטרים בעוגיות מיני אוראו ואגוזי לוז.

הערות חשובות:
– המצרכים מספיקים ל-10 ביצים. אם נשאר לכם מעט מהקרמים אפשר לזלף לכוסות שקופות ולהכין קינוחי כוסות.
– את התבניות של הביצים ניתן לקנות ממש פה בעלי אקספרס. אפשר לשטוף ולהשתמש בהן כמה פעמים.
– שומרים את הביצים במקרר עד להגשה.

26 תגובות

  1. דנה says:

    הי רחלי

    קודם כל האתר מקסים ואני מאוד שמחה שהחלטת לפתוח אותו!

    אני רוצה להכין לאירוע משפחתי את ביצי ההפתעה שלך – פררו רושה, אלפחורס ולימון. האם אפשא להרכיב אותם יום קודם ולשמור במקרר?

    תטדה

    1. רחלי קרוט says:

      ממש שמחה שאהבת 🙂
      ובטח, הם יחזיקו מעולה במקרר.

      1. דנה says:

        הכנתי ויצא מעלף… בקרוב תמונות באינסטגרם. מתייגת אותך 🙂

        1. רחלי קרוט says:

          מהמם! מחכה <3

  2. רוני says:

    הי אפשר להכין כעוגה?

    1. רחלי קרוט says:

      כן, רק עדיף עוגה קטנה יחסית כדי שהמילוי יחזיק

  3. מיכל says:

    מאיפה קונים את הכלים בצורת הביצה?

    1. רחלי קרוט says:

      אני קניתי בפעמית סטור (ויש גם בפאן סיטי) אבל כמעט בכל חנות חד פעמי אפשר למצוא את זה.

  4. נועה says:

    היי , קודם כל רציתי להגיד שהאתר שלך מקסים !
    דבר שני , אני רוצה להכין את קינוחי הכוסות לערב חג השבועות , זה בסדר להגין יומיים קודם ולאחסן במקרר או עדיף באותו היום ?
    תודה רבה

  5. שני says:

    היי, כמה ביצי הפתעה זה יוצא ?

    1. רחלי קרוט says:

      בסביבות 12

  6. נועה says:

    רחלי,
    מה קוטר החלק התחתון של הביצה?
    קניתי חבילה של 10 והן נראות לי ממש קטנטנות…

    תודה!
    נועה.

    1. רחלי קרוט says:

      הן אכן קטנות, זה היופי שלהן 🙂

  7. נועה says:

    תודה רחלי!

  8. מעיין says:

    היי, כמה ימים לפני ההגשה אפשר להכין? והאם ניתן לשמור בהקפאה?
    תודה רבה!!!

    1. רחלי קרוט says:

      בעייתי בהקפאה. אפשר 3-4 ימים רק עדיף ממש להניח את הפררו למעלה באותו יום כדי שלא יאבד מהפריכות.
      חג שמח!

  9. יפעת says:

    וואו! שאפו גדול! יצא מעולה! קל להכנה, מדוייק, אסתטי ומרשים! בעלי התלהב, מחכה להגיש בחג, תודה רבה ושנה טובה ?

    1. רחלי קרוט says:

      איזה כיף לשמוע! חג שמח ושנה מתוקה

  10. אורנית says:

    היי,
    אני צריכה להכין כמות גדולה של קינוחים ליומולדת של הקטנה,
    האם אפשר להכין את הביצים האלו 4-5 ימים מראש, להקפיא ולהוציא אותם ביום עצמו ?

    1. רחלי קרוט says:

      אפשר להכין כמה ימים מראש (בלי הפררו למעלה כי הוא מתרכך קצת אחרי יומיים) ופשוט לשמור במקרר. במקפיא פחות מומלץ

  11. אתי says:

    היי רחלי הכל נראה מהמם ואני בטוחה שזה גם טעים אני רוצה להכין את המנה אחרונה עם הפררו רושה אני רוצה להכין לבד את הפררו רושה יש לך מתכון קל וטעים?

  12. אתי says:

    היי רחלי הכל נראה מהמם ואני בטוחה שזה גם טעים אני רוצה להכין את המנה אחרונה עם הפררו רושה אני רוצה להכין לבד את הפררו רושה יש לך מתכון קל וטעים?
    אשמח לקבל את המתכון.

  13. ifat says:

    היי, צריך לקרר את המוס ואת הקרס לפני ההרכבה?

  14. ifat says:

    היי, צריך לקרר את המוס ואת הקרם לפני ההרכבה?

  15. טליה גוטמן says:

    תודה רחלי,יצא מעולה! קינוח שעושה את אפקט ה”וואו” במינימום מאמץ.

    1. רחלי קרוט says:

      איזה כיף שאהבת!

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend