עוגת ביסקוויטים מילקה

Posted on
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים (6 הצבעות, ממוצע: 2.67 מתוך 5)
Loading...
עוגת ביסקוויטים ושוקולד

אני חולה על עוגת ביסקוויטים. עם רוטב שוקולד או שוקולד מגורד, עם תותים באמצע או בלי, העיקר שיהיה מילוי קצפתי-גבינתי רך, ביסקוויטים שווים ושוקולד. השילוש האולטימטיבי בכל הנוגע לעוגה הזאת.

ועזבו זה, אתם לא מבינים כמה קל להכין אותה.

השבוע, כשציפור קטנה לחשה לי שיצא ביסקוויט עם שוקולד חלב של מילקה, אחת מחברות השוקולד האהובות עלי (נסו את טבלת השוקולד עם האוראו שלהם), ידעתי שאני חייבת להכין איתם משהו.

מדובר באמת במוצר מעולה. הביסקוויט פריך, יש המון שוקולד חלב מעליו (ייאי!) ובואו נודה על האמת, הוא גם ממש חתיך.

אז הכנתי קרם קצפת וגבינה, שידכתי לביסקוויט והידד, יצאה עוגה מטורפת שאפילו לא הייתי צריכה להוסיף לה שוקולד. הוא כבר בפנים. ואפילו מוסיף מרקם פציח בכל ביס.

אגב, אפשר לשמור את העוגה במקרר ולקבל עוגת קרם או להעביר למקפיא, לחתוך למלבנים בהתאם לגודל של הביסקוויט, ולקבל מעין קסטות גלידה אדירות.

עוגת ביסקוויטים ושוקולד
אמאל’ה, משוגע כמה זה טעים ומיוחד

עוגת ביסקוויטים ושוקולד

מצרכים:
2 חבילות ביסקוויטים עם שוקולד מילקה
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
3-4 כפות גבינה לבנה 9%
1 כף אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
1 כוס חלב לטבילת הביסקוויטים

אופן הכנה:
– בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת מתוקה, פודינג וניל ואבקת סוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
– מוסיפים את הגבינה ומקציפים עוד דקה.
– טובלים את הביסקוויטים בחלב ומניחים בשורה אחידה בתבנית. חשוב לטבול יותר זמן מהרגיל, נגיד 20 שניות, כדי שהביסקוויט יתרכך.
– מניחים 1/2 מכמות הקרם ומכסים שוב בביסקוויטים ושוב בקרם.
– ועכשיו מחליטים אם רוצים עוד שכבת ביסקוויטים או שמגרדים מעל שוקולד בעזרת קולפן או מכסים בשכבת רוטב שוקולד (ממיסים 100 גרם שוקולד עם 100 גרם שמנת מתוקה ושופכים מעל). המלצה שלי – אחרי קרם הגבינה האחרון שימו במקפיא לחצי שעה ואז שפכו מעל רוטב שוקולד. זה יתן קונטרה לקצפת וגם ירכך את כל העסק הטעים הזה.
– מעבירים למקרר במידה ורוצים עוגת ביסקוויטים או למקפיא אם רוצים עוגת גלידה.

עוגת ביסקוויטים ושוקולד
כל כך יפה שלא מתחשק לי לחרב אותה. סתם, ברור שמתחשק

הערות ושדרוגים
– אפשר לוותר על הפודינג ובמקומו לשים גבינת שמנת או מסקרפונה במקום הגבינה הלבנה. אם אתם תוהים מה הקשר, אז הפודינג מייצב את הקרם בדיוק כמו שעושה הגבינה השמנמנה יותר.
– אתם יכולים לפזר בין השכבות גם פרוסות של תותים.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

2 תגובות

  1. עדי says:

    אם אין לי עוד מיכל שמנת מתוקה-איך עוד ניתן לעשות רוטב שוקולד מעל?

  2. עינת says:

    היי אפשרי גם עם ביסקוויטים רגילים?

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

Send this to a friend