קראנץ גבינה ושוקולד הכי טעים שאכלתם

Posted on

מי שעוקב אחרי הבלוג וודאי מכיר את עוגת הרוגלך, המתכון שגרף כבר כמעט חצי מיליון צפיות ובאמת כבש את הרשת.

ולמה אני מזכירה את העוגה הזאת? כי סוף סוף מצאתי מתמודדת ראויה שעלולה לקחת מעוגת הרוגלך את התואר. ותאמינו לי, זה קשה.

מה שמדהים בעוגה הזאת, זה שמילוי הגבינה נוכח ולא נעלם אל תוך הבצק. מכירים את עוגות השמרים עם הגבינה שצריך לחפש טוב טוב איפה המילוי? אז פה זה לא קורה.

השילוב האדיר בין גבינת מסקרפונה שמנתית עם מתיקות עדינה ביחד עם גבינה 5% שגם מוסיפה חמצמצות וגם מייצבת, הופכים למשהו גדול בהרבה מסך חלקיו. לעונג שאין כדוגמתו.

אל כל הטוב הזה תוסיפו נקודות שוקולד מריר קטנות שנמסות בפה והרי לכם ניצחון.

זה לא יאמן העוגה הזאת. פשוט לא יאמן כמה טעימה

הייתי גם מתארת לכם כמה הבצק הזה מדהים, רך ונוח מאוד לעבודה, אבל מדובר בבצק שאתם כבר מכירים מעוגות שמרים קודמות שלי ואני לא מחליפה אותו בשום מתכון אחר. הוא לגמרי מתכון של לגזור ולשמור.

מה זה, אתם עוד פה? רצו להכין <3 ואל תשמרו לי פרוסה, אני בדיאטה ? סתם, ברור שתשמרו לי.

5 דקות מעכשיו ויש לכם מילוי גבינה מושלם ברמות. ואגב, המילוי מתאים גם לגביניות

עוגת שמרים במילוי גבינה ושוקולד

מצרכים לבצק:
500 גרם (3 ו-1/2 כוסות) קמח לבן
10 גרם (1 כף) שמרים יבשים או 3 כפות שמרים טריים
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
200 מ”ל (מיכל) שמנת חמוצה
2 ביצים L
100 גרם חמאה רכה, בטמפרטורת החדר

למילוי:
250 גרם (1 קופסה) גבינת מסקרפונה השף הלבן, בטמפרטורת החדר
200 גרם (1/2 חבילה) גבינת כנען
1 חלמון (הצהוב)
1 כפית תמצית וניל איכותית
100 גרם (1/2 כוס) סוכר לבן
40 גרם חמאה, מומסת
20 גרם (3 כפות) קורנפלור
150 גרם שוקולד צ’יפס או שוקולד קצוץ גס

לסירופ ולהברשה:
1 ביצה L
5 כפות סוכר לבן
3/4 כוס מים

אופן הכנה:
– לבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל המצרכים פרט לחמאה ולשים במשך 3 דקות. מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש במשך 8 דקות. מכסים ומתפיחים במשך שעה בחוץ או למשך הלילה, מכוסה היטב, במקרר.
– למילוי: מערבבים את כל המצרכים, פרט לשוקולד, עד שנוצר מילוי אחיד.
– מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים כל חלק למלבן יחסית דק. בערך 1/2 ס”מ.
– מורחים 1/2 מהמילוי על כל מלבן בצק ומפזרים את השוקולד.
– מגלגלים לרולדה הדוקה וחותכים באמצע לאורך. לא כמו שחותכים רולדה לפרוסות אלא לצד השני כדי לחשוף את שכבות הבצק.
– מלפפים את 2 חצאי הבצק, כשהצד החתוך כלפי מעלה, ליצירת בורג ומניחים בתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה בתחתית.
– חוזרים על הפעולה עם הרולדה השנייה כך שתיווצרנה לכם 2 עוגות. מכסים ומתפיחים במשך 30 דקות.
– מברישים את העוגות בנדיבות בביצה טרופה (כולל את המילוי למעלה שמבצבץ) ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 עד 40 דקות. ממליצה בחום להציץ כבר אחרי 30 דקות לראות אם החלק העליון שזוף.
– סירופ: בסיר קטן מביאים לרתיחה את הסוכר והמים עד שהסוכר נמס לגמרי. כשהעוגות יוצאות מהתנור מברישים אותן בסירופ ומאפשרים להן להצטנן לפני שמגישים.

שמישהו יקח את זה מפה אחרת אני אזלול הכל!

הערות ושדרוגים
– במקום שוקולד צ’יפס מריר אפשר שוקולד חלב או לבן ואפשר גם להמיר בצימוקים או חמוציות.
– אם אתם אוהבים מילוי גבינתי קצת חמצמץ אפשר להוסיף למילוי קליפה מגורדת דק מלימון אחד (מגרדים בעזרת החלק הדק בפומפייה).
– אם אין לכם שמנת חמוצה לבצק אפשר לשים גם שמנת מתוקה (שימו לב שצריך 200 מ”ל ולא 250 כמו מיכל שלם) או חלב או יוגורט או מים.
– אם אין לכם קורנפלור אפשר להשתמש בקמח לבן אבל קורנפלור עושה עבודה נהדרת פה בייצוב ורכות המילוי.
– אל תוותרו על הסירופ, הוא לא רק ממתיק הוא בעיקר שומר על העוגה לחה גם כמה ימים.
– המתכון בשיתוף תנובה – השף הלבן.

105 תגובות

  1. נוף says:

    האם אפשר להוסיף גם קוביות תפוחים/ריבת תפוחים?

    1. רחלי קרוט says:

      יו בטח, רעיון נהדר. קוביות תפוחים קטנות (אין צורך לבשל קודם) ולשים על הבצק כשהוא מרוח כבר בגבינה קצת תלוליות ריבה. עשית לי חשק להכין גם ככה 🙂

      1. אולגה says:

        תודה, מתכון נהדר וטעים. איך אפשר לעשות גירסה מלוחה של גבינות? להוציא סוכר, ולהוסיף פרמג׳ן? יעבוד? תודה מראש

        1. מירי אורן says:

          שלום רחל,
          נראה ליששכחת להוסיף קורט מלח לבצק. למיטב ידיעתי זה חשוב בבצק שמרים.

    2. מוניק says:

      3 כפות שמרים על 0.500 ק”ג קמח ?

  2. ליאור איל says:

    היי לא רשמת לנו על כמה לאפות את העוגה
    (חייבת להכין הסוף שבוע את העוגה הזאת נראת משגעת ) ⁦❤️⁩

    1. רחלי קרוט says:

      צודקת, תיקנתי <3

  3. דקלה says:

    כתוב… 180

  4. S says:

    שלום במה אפשר להחליף גבינת כנען? (אני גרה באנגליה )

    1. הילה says:

      כנ״ל באתי לשאול אותה השאלה.. אני גרה בארה״ב 🙂

      1. הגר says:

        בדיוק עמדתי לשאול שאלה זו בעצמי מאותה הסיבה 🙂

        1. רחלי קרוט says:

          וואי וואי כולם אותה שאלה 🙂 אני תמיד שוכחת שיש גם גולשים שגרים בחו”ל.
          אז אפשר להמיר בריקוטה, עדיף עם כמה שפחות נוזלים. אם אתן מכירות גבינה מקומית שהיא כמו ריקוטה אבל יותר יציבה אז אפילו עדיף. המטרה כאן היא לשים גבינה רזה יחסית (5%) אבל כזאת שאין בה נוזלים והיא יציבה. כמו טברוג למשל.

          1. מורן says:

            גבינת טוב טעם גם הולך?

          2. דנה הוכברג says:

            וואו, הכנתי את העוגה בסופש והיא יצאה מעולה!
            רכה ונימוחה ממש כמו במאפיות.
            תודה 😋

    2. רונית says:

      אם יש לך שם משהו כמו גבינה לבנה, אפשר לשים אותה למשך הלילה במסננת על קערה שתגיר את כל הנוזלים

    3. שירלי says:

      בארה”ב תחליף שעובד זה farmer’s cheese

  5. יונית says:

    איפה משיגים גבינת כנען
    זה גבינה שקל להשיג בסופר?

    1. רחלי קרוט says:

      בטח בטח, בכל סופר הכי קטן יש. זה באריזה לבנה עם כיתוב כחול. אם את לא מוצאת כתבי לי.

      1. מוטי says:

        הכי מתאימה זאת גבינה טוב טעם של טרה

  6. ד says:

    היי, העוגה במיטבה ביום ההכנה או שניתן להכין יום לפני?

    1. רחלי קרוט says:

      היא מושלמת גם יום ויומיים אחרי בזכות המילוי העשיר והסירופ שמרטיב אותה.

      1. דולי says:

        איך שומרים עליה אם מכינים אותה יום לפני?

  7. שימרו says:

    מפתה כל כך!
    רחלי היקרה- האם לדעתך העוגה תחזיק כשושנים אישיות בתבנית מאפינס?

    1. רחלי קרוט says:

      בטח. יצא מעולה <3

  8. מאיה says:

    איך ליפפת את זה כל כך סימטרי???
    וואו!

    1. רחלי קרוט says:

      מבטיחה סרטון בסופ”ש. אכין אותה שוב ואצלם בדיוק איך מלפפים ואיך חותכים את הבצק אחרי המילוי.

      1. מור says:

        היי(: הסרטון עלה במקרה? איפה אפשר למצוא אותו?

      2. ג’ני says:

        מחכה בקוצר רוח לסרטון 🙂 רוצה להכין לקראת ראש השנה!!

  9. רן says:

    שלום במה אפשר להחליף גבינת כנען?

    1. רחלי קרוט says:

      טברוג או ריקוטה. או כל גבינה לבנה רזה ללא נוזלים.

    2. מוטי says:

      הכי מתאימה זאת גבינה טוב טעם של טרה גבינה טוב טעם של טרה הכי שווה

  10. שיר says:

    היי, הכנתי עכשיו את הבצק והכנסתי למקרר.. הבצק דביק מאוד, ככה זה אמור להיות?

    1. רחלי קרוט says:

      כן, תקמחי היטב את משטח העבודה כשאת עובדת איתו.

  11. נעמה says:

    הי במה אפשר להמיר את המסקרפונה?

    1. רחלי קרוט says:

      גבינת שמנת בטעם טבעי

      1. טלי says:

        זה לא עבד לי… השתמשתי בגבינת שמנת 25% שומן והמלית לא היתה מספיק יציבה וחירבה לי את הבצק ? לעומת הפעם הראשונה שעשיתי עם מסקרפונה והיא יצאה מושלמת

        1. רחלי קרוט says:

          ואיזה גבינה הוספת לשמנת?

          1. טלי says:

            טוב טעם. לא מצאתי כנען…

  12. דליה says:

    יש לל מתכונים משגעים

    1. רחלי קרוט says:

      תודה גדולה. שמחה שאת אוהבת

  13. מיכל says:

    היי במתכון של העוגת שמרים דאבל שוקולד יש בבצק גם מיכל שמנת מתוקה וגם מיכל שמנת חמוצה ובבצק הזה כתבת ללא שמנת מתוקה. מה ההבדל בין הבצקים ועל מה זה משפיע ?

    1. רחלי קרוט says:

      אני מגוונת כל פעם לפי מה שיש במקרר (תראי בהערות כתבתי שאפשר להמיר). הכי טוב זה שמנת חמוצה או שמנת מתוקה. ואם אין אז חלב או מים.

  14. מריה says:

    היי, נראה מהמם!
    האם הכוונה לתבנית אינגליש קייק חד פעמית?

  15. גישי says:

    אפשר להכין עם גבינה לבנה 5 % מסונן מנוזלים במקום הגבינות?

  16. הדר says:

    אפשר להשתמש בדובדבני אמרנה במקום השוקולד ציפס?

  17. מעיין says:

    הי, בהנחה ולא אטרוף את שתי העוגות מחר כשאסיים להכין, האם אפשר להקפיא את העוגה המוכנה?
    תודה 🙂

  18. יהודית says:

    נראה נפלא- אבל מה עושים כשאי אפשר למצוא חמאה בחנויות?

  19. רונית תירוש says:

    הכנתי, ויצאה עוגת השמרים הכי טובה שאי פעם אפיתי ו/או טעמתי, בלי להגזים!!
    תודה!

  20. מורן says:

    היי רחלי אפשר גבינת טוב טעם למלית והאם גם חצי או שלם?

  21. ניצן says:

    האם אחרי האפייה אפשר לשמור בטמפ׳ החדר או שצריך לשמור במקרר? תודה רבה ?

  22. נועה says:

    בוקר טוב
    מתורגלת בבצקי שמרים
    הכנתי אתמול,תהיתי למה אין נוזלים בבצק..
    הבוקר איתי שלא ממש תפח ונשארו גם גושים של חמאה..
    להמשיך להכין..לזרוק..?
    מה את מציעה?

  23. הדס האוז says:

    הי רחלי, הכנתי את העוגה אבל הגבינה לא יצאה כמו אצלך אחא התערבבה עם בצק השמרים. יצאה עוגה טעימה אבל הבצק השתלט והגבינה היתה יוצר מפוזרת ולא אחידה בתוך הבצק כמו שאצלך.
    גם הליפוף לבורג היה מאתגר( בגלל יציאת הגבינה החוצה והבצק שנמתח מידי) עצות מה עושים? חייבת לעשות אותה שוב??

  24. גישי says:

    הכנתי את העוגה עם גבינה לבנה 5% מסוננת ויצא מעולה, חילקתי את הבצק ל 3 פסים וגם ככה זה יצא פסים שמנים,
    הבצק יצא רך ומאוד טעים,
    הבצק היה הרבה יותר מורגש מהמלית,(גם ככה היה טעים)
    תודה

    1. רחלי קרוט says:

      ממש שמחה לשמוע שאהבת <3

  25. טליה says:

    וואווו כל כך לא ציפיתי לעוגה המושלמת הזו! יצא הבצק הכי טעים אברררררר! ואפילו הגבינה היתה טעימה למרות שאני בחורה של שוקולד…
    אבל סופר הסתבכתי עם ענין הבורג.. וממש בא לי שתהיה יפה כמו שלך… יש סיכוי לסרטון פליז??

  26. יעל says:

    מה עושים אם אין וו לישה? יש לי רק מיקסר ידני…

  27. מיכל says:

    האם יוצאת טוב גם מהקפאה? כלומר אפשר להקפיא ולהפשיר ועדיין יהיה טעים?

  28. מורן says:

    האם אפשר להשתמש בבצק להכנת לחמניות?
    אם אני אופה יום לפני יהיה טוב גם למחרת?

  29. עינת says:

    הי,
    רציתי לדעת האם יש סרטון של ההכנה של הצורה תודה ,

  30. חכם אילה says:

    עדיין לא הכנתי את הבצק ותהיתי מדוע אין נוזלים ?מוזר לי

  31. אבישג says:

    היי ,
    באופן כללי ,( ונקודתי על העוגה הזו ) את אופה על טורבו או שני פסים?

    1. רחלי קרוט says:

      תמיד 2 פסים אלא אם זה פיצה או פוקצ’ה

  32. מיטל says:

    היי רחלי! הכנתי את עוגה, מאוד טעימה אבל משום מה לא ממש תפחה.. האם הבצק לא צריך לתפוח הרבה?

    1. רחלי קרוט says:

      הוא לא תופח בהכנה אבל כן תופח בתנור. למרות שנראה שהוא לא תופח בחוץ, צריך לתת לו זמן תפיחה אחרת גם בתנור הוא לא יתפח.

  33. שירן says:

    היי רחלי,
    הכנתי את הבצק מקמח שמרים.
    עשיתי בדיוק לפי ההוראות.
    שמתי אותו בחוץ לנוח, הוא לא תפח לי בכלל…
    אין לי מושג למה.

    אחרי שעה וחצי הכנסתי למקרר כי לא רציתי לזרוק.

    מה אפשר לעשות?

  34. ליטל says:

    נראה מעולה! האם אפשר ללוש ידנית ללא מיקסר?

    1. לודה says:

      כן, לי אין מיקסר לשתי ידני

  35. רחל צוק says:

    שאלה חייבים 100 גר סוכר מה המינימום שאפשר לשים ? רוצה להכין משהו דומה לסכרתי .

  36. רביד says:

    היי אם יש לי ביצים m כמה לשם?

  37. שני says:

    האם אפשר ריקוטה במקום מסקרפונה? ומה במקום כנען?💙💕

  38. עדי says:

    מעולם לא יצא לי בצק כל כך לעבודה, תענוג! גם תערובת הגבינות יצאה טעימה מאוד.
    הכנבתי מעט לקירור אחרי שגילגלתי לרולדה כדי שיהיה לי קל יותר לעשות בורג.
    עכשיו בתנור, נראה מושלם..
    אחזור לעדכן איך יצא.
    תודה רבה

  39. עדי says:

    מעולם לא יצא לי בצק כל כך נח לעבודה, תענוג! גם תערובת הגבינות יצאה טעימה מאוד.
    הכנסתי מעט לקירור אחרי שגילגלתי לרולדה כדי שיהיה לי קל יותר לעשות בורג.
    עכשיו בתנור, נראה מושלם..
    אחזור לעדכן איך יצא.
    תודה רבה

    1. עדי says:

      חזרתי לעדכן שיצא מושלם!
      אחת העוגות הטעימות ביותר שהכנתי.
      תודה רבה

      1. רחלי קרוט says:

        ממש ממש שמחה לשמוע! ותודה שחזרת לשתף <3

  40. שירי says:

    אוכמניות במקום שוקולד ילך?

  41. אדוה says:

    הבצק פשוט מושלם
    תודה!!!

  42. כרמל says:

    היי רחלי,
    ראשית תודה רבה על המתכון – נראה מדהים.
    אני צריכה את העוגה לשלישי בבוקר, היה לי איזה בלבול והכנתי את הבצק עכשיו (שבת בלילה אצלי בשעון ארה”ב), במטרה להתפיח במקרר. כדי שהעוגה תהיה הכי טריה שאפשר הייתי רוצה לאפות אותה רק בשני בערב… יש דרך לעשות את זה? אני מתארת לעצמי שאת הבצק עצמו לא כדאי להשאיר במקרר עד שני, אז אשמח לדעת באילו מהאפשרויות לבחור:
    1. לעצב את העוגות מחר (ראשון), להקפיא אותן לפני אפייה,ולאפות בשני בערב.
    2. לעצב את העוגות מחר (ראשון) ולאפות אותן ואז להקפיא, ולהפשיר לפני האירוע.
    3. פשוט לאפות מחר בערב (ראשון) ולקוות שיהיו טריות וטעימות עד שלישי?

    תודה רבה!

  43. איה says:

    הבצק לא כל כך תופח לי האם זה בסדר ? ו…אין נוזלים בבצק האם גם זה בסדר ?

  44. הדר says:

    הי רחלי, תודה על המתכון! בטעות קניתי גבינת חמד במקום כנען 🙁 היא מלוחה, 15%. אפשר בכל זאת להשתמש בה?

  45. נורית says:

    האם ניתן לעשות שימוש בקמח כרגיל במקום קמח לבן?

  46. מור ביטון says:

    לכמה עוגות המתכון הזה מספיק?

    תודה!

  47. אבישי says:

    שלום רחלי! 🙂
    לצערי… הצורה ממש לא עבדה לי 🙁 יצאה לי מימית ולא הצלחתי לעשות צורה יפה 🙁
    יש אולי שיטה/סרטון על זה?

  48. אליה לייזר says:

    היי שמי אליה ואני בת 13 ובתקופת הסגר התחלתי להתנסות באפית עוגות שמרים משום מה המילוי גבינה שלך כל הזמן גולש לי וזה יוצא לא ממש יפה למכירה מה אפשר לעשות

  49. לודה says:

    הבצק יצא מעולה, אציין ששמתי אותו להתפחה של שעתיים- שעה זה לגמרי לא מספיק.
    הבעיה במילוי- המילוי כאילו נטמע בתוך הבצק אחרי האפיה. אני חושבת כמסקנה, מסקרפונה לא מתאימה לכאן, כי היא ממש נמסה כמו חמאה ונעלמה ונטמעה בתוך הבצק כאילו לא הייתה ואז נוצר מצב שכמעט לא נותר מילוי.
    אני חושבת שעדיף לעשות את המילוי רק עם גבינת כנען/טוב טעם.

  50. מיקה says:

    היי תוכלי לצלם לנו סרטון איך את עושה את הצורה המהממת הזו?

  51. שרית says:

    בוקר טוב..
    מקווה שתראי עד שאתחיל להכין..
    המילוי תופס גם כם גבינת מסקרפונה רגילה? של גד?

  52. לינור says:

    הכנתי את העוגה והיא אכן מאוד טעימה כמו כל המתכונים שלך.
    היא צנחה לי קצת באמצע לאחר האפייה. האם זה בגלל התפלת יתר?
    וגם המילוי דיי נעלם הבצק לאחר האפייה ובוא היה נראה כמו עוגה לא מוכנה לא כמו מילוי..
    איפה גדלתי?🤔

    1. לינור says:

      איפה כשלתי הכוונה☺️

  53. מיקה says:

    היי הכנתי את העוגה .. הטעם משגע אבל העוגה השלימה מלמעלה ולא נאפתה מבפנים מה אני עושה?

  54. שירלי says:

    בארה”ב תחליף שעובד זה farmer’s cheese

  55. מאור says:

    במרכיבים לציפוי כתבת שצריך גם ביצה, אבל בהוראות ההכנה כתבת לערבב רק סוכר ומים. אז ממה מורכב בעצם הציפוי ואיך מכינים?

    1. ירחמיאל says:

      הביצה היא למריחה בלבד __לפני__ האפיה.
      המים והסוכר הם לסירופ סוכר __אחרי__ האפיה.
      (אגב, אני השתמשתי רק בחלבון שנשאר כדי לא לבזבז, ויצא אחלה).

  56. נעמה says:

    עוגה משובחת. מכינה עם צימוקים במקום השוקולד, שבוע אחריי שבוע וקוצרת מלא מלא מלא מחמאות.
    לפעמים צונחת פנימה באמצע, הייתי שמחה ממש לגלות מה הסיבה??? ולמנוע אותה, כדיי שתיהיה גם מהממת כמו כשיוצאת מהתנור.

  57. ירחמיאל says:

    תובנות:
    1. בצק נהדר – אבל לא לימים חמים 🙂 ואם כן, לדאוג שהמטבח יהיה קר יחסית, ואפילו להכניס את הרולדה למקרר קצת לפני החיתוך ויצירת הבורג.
    2. אגב ליצירת הבורג, מאוד פשוט: לאחר החיתוך של הרולדה, יוצרים X משני החלקים (פשוט מניחים חצי אחד על השני, בצורה מאונכת אחד לשני, ומוודאים שהמילוי/החתך הוא כלפי מעלה תמיד). ואז את החלק התחתון קולעים לצמה, ואת החלק העליון קולעים לצמה. מוודאים שהחתך נשאר כלפי מעלה.
    3. בתבניות חד”פ – העוגה ממש תופחת והתבנית מתעוותת. לכן פעם הבאה אם עושים בחד”פ אני אחלק ל-3 חלקים.
    4. לא לא לא, ושוב **לא** לשים גם גרידת לימון וגם שוקולד במילוי. זה יוצר טעם לוואי נוראי. אז או שוקולד, או גרידת לימון. נכתב בכאב לב כדי שאתם לא תצטרכו לזרוק את העוגה לפח.

    האם אכין בשנית? בוודאי! רק ככה לומדים.

  58. רעות says:

    הי, למה מהבצק פה יוצאות 2 עוגות ומאותו בצק בעוגת שמרים רוגלך יוצאות 4 עוגות? הגיוני?

    1. רחלי קרוט says:

      כן. כי ברוגלך הרידוד מאוד דק ויש הרבה יותר מילוי שתופס מקום. פה יש יותר בצק.

  59. דניאלה says:

    היי ,
    מספר שאלות לי אלייך:
    1.מילוי גבינה הוא בדרך כלל נוזלי אז האם כדאי את התערובת לשים במקרר עד המריחה של הבצק ?
    2. האם לאחר מילוי העוגה כדי לצנן או לקרר את הרולדה לפני החיתוך ?
    3. סירופ סוכר יש לצנן לפני מריחה ?
    4. מהי כמות החמוציות המומלצת על מנת שהעוגה לא תצא מתוקה מדי ?
    תודה לך (:

    1. דניאלה says:

      ובנוסף כמה זמן ניתן לשמר את המילוי ואת הבצק בהתפחה הראשונית במקרר ?

  60. עפרה says:

    האם הבצק הזה הוא ללא נוזלים?

  61. סיון says:

    הי!! האם אני יכולה להשתמש רק במסקרפונה?

  62. נטליה says:

    שלום רחלי,
    עשיתי את העוגה עם ריקוטה במקום כנען, יצא ממש טעים, אבל המלית נטמעה לגמרי בתוך הבצק באפיה. יש סיכוי שהסיבה היא שהשתמשתי באבקת סוכר ולא בסוכר?
    תודה רבה על המתכון 🙂

  63. הדס says:

    מסכימה איתך!! גם לי זה קרה, הגבינה ממש נטמעה בבצק, וזה יצא עוגה ממש כבדה.

  64. עדי says:

    מושלם !!

  65. עדי says:

    כמה זמן היא נשמרת אחרי האפייה ?
    והאם במקרר או במקפיא ?

  66. לבנה says:

    היי האם אפשר לפזר במלית אוכמניות או פטל?

השאר תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.